Dzērājšoferis Bolderājā vizinās pa kapiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Toms Koklītis / LETA

Piektdienas, 12. jūlija, rītā Rīgas pašvaldības Kurzemes pārvaldes policisti saņēmuši izsaukumu par līdz šim vēl nedzirdētu situāciju - Bolderājas Jaunajos kapos ar automašīnu vizinoties kāds agresīvs un, iespējams, arī iereibis cilvēks, ziņo raidījums "Degpunktā".

Policisti drīz vien ieradušies notikuma vietā un caur kapu žogu pamanījuši auto, taču tobrīd tas nav atradies kustībā. Pēc neilga brīža mašīna sākusi braukt, un policisti to apturēja.

Inspektoriem uzreiz bijis skaidrs, ka šajā reizē būs jālūdz ceļu policijas palīdzība, jo šoferis šūpojies, un no viņa puses nācis spēcīgs alkohola smārds. Personas datu pārbaudē arī atklājies, ka šoferim nav derīgas autovadītāja apliecības.

Likumsargiem vīrietis pārmetis, ka apturēts bez jebkāda iemesla. Viņš esot ieradies apkopt tēva kapu, un auto bijis nelaiķa iecienītais spēkrats. Policisti gan vīrietim norādīja, ka vajadzējis nākt ar kājām vai izmantot sabiedrisko transportu.

Alkohola pārbaudē konstatēts, ka 28 gadus vecais vīrietis ir 2,47 promiļu reibumā. Šāds alkohola līmenis apvienojumā ar faktu, ka šoferis nemaz nedrīkstēja sēsties pie auto stūres, viņam garantē kriminālprocesu. Automašīna no kapiem taisnā ceļā nonāca policijas maksas stāvlaukumā, savukārt pats šoferis dienu beidzis izolatorā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu