12 Latvijā populāras blondīnes, kuras Tu noteikti atpazīsti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Sabiedrībā valda dažādi uzskati, par blondīnēm. Nereti var dzirdēt dažādus jok un anekdotes, taču, neņemot to vērā, daudzas sievietes gan pasaulē, gan Latvijā nav baidījušās un izvēlējušās sev tieši šo matu krāsu.

Dažām ir paveicies un skaisto matu krāsu sniegusi pati māte daba. Lūk, 12 slavenas, skaistas un apburošas Latvijas blondīnes!

1. Kristīne Virsnīte 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONKURSS MAMMĀM! . Mīļās, pavisam drīz - 25.jūlija vakarā man kopā ar @loccitanelv būs burvīgs tikšanās svētku vakars, uz kuru vēlos uzaicināt kādu no jums kopā ar draudzeni, māsu vai mammu, ko nu pašas sadomāsiet ņemt līdzi. Jau pēc iepriekšējā mana ieraksta noteikti noprotat, ka esmu nedaudz “uzkārusies” mammas lomā un riktīgi vajadzīgs brīdis, kad neviens nav iekrampējies kājā, ap kaklu vai svārku malā. Kāpēc konkurss mammām? Jo vēlamies kādu no jums palutināt, nojaušam, ka jums tas ir riktīgi vajadzīgs un šis vakars būs veltīts mammām! . DĀVANA 1: ?Ielūgums 2 personām uz @loccitanelv un manu vakaru L’Occitane veikalā @akropoleriga , kur mēs tiksimies ar Ievu @faceremodeling un atklāsim kā varam saglabāt savu jaunību ilgāk, iepazīsimies ar superīgajiem L’Occitane sejas lutināšanas produktiem - serumiem, maskām, kosmētikas noņemšanas līdzekļiem un cienāsimies ar neparastiem gardumiem, par kuriem parūpēsies neviens cits kā mans @myfoodbloger un superīgā Vita no @vigancakes Vakars būs sirsnīgu sarunu apņemts un man būs prieks jūs satikt!. . DĀVANA 2: ?Tu un tev mīļa sieviete saņemsiet dāvanā timiāna sejas masku no L’Occitane, tā ir dievīga, jums patiks, apsolu! . NOTEIKUMI: ?kļūsti par @loccitanelv Instagrama konta sekotāju; ?tev jābūt arī mana konta sekotājai, es brīžiem mēdzu būt interesanta; ?komentārā ietago sev mīļu sievieti, ar kuru kopā tavas uzvaras gadījumā nāksiet uz mūsu svētkiem un saņemsiet @loccitanelv sejas masku; ?komentāru skaits nav ierobežots, tikai ietagojiet katrā komentārā vienu cilvēku; ?konkursa uzvarētājas atklāšu IG storijos un šeit pie foto 17.jūlijā! ?Paldies jums, ka vienmēr tik aktīvi iesaistāties, es ļoti to novērtēju, ļoti! ? . . #loccitanelatvia #loccitanelv #loccitane #loveloccitane #sadarbība

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

2. Lelde Ceriņa 

3. Katrīne Sauliete

4. Liene Skulme 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ is in the air. #kivicsskulme #lieneskulme #love #alicante #couplegoals

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

5. Madara Kiviča 

6. Agnija Grigule 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kendall jenner said, she wants her look back

A post shared by ? (@agnijagrigule) on

7. Kristīne Lindenblate 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu