Līdz nolaišanās brīdim viņu turējuši pasažieri! Britu sievietes radīts jandāliņš lidmašīnā beidzas ar iespaidīgu naudas sodu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Jūnijā britu aviolīnijas "Jet2" pasažiere reisā no Lielbritānijas uz Turciju sarīkoja tik lielu jandāliņu, ka lidmašīnai nācās gaisa spēku iznīcinātāju pavadībā atgriezties atpakaļ Londonas Stanstedas lidostā. Par šo izgājienu sieviete saņēmusi visai bargu sodu - nāksies maksāt 85 000 sterliņu mārciņu (94 500 eiro) soda naudu, turklāt viņa vairs nevarēs spert kāju "Jet2" reisos.

Lidsabiedrības apsūdzējusi Hloju Hainsu "virknē agresīvu, aizskarošu un bīstamu darbību", tai skaitā mēģinājumos lidojuma laikā atvērt lidmašīnas durvis.

Apkalpei ar citu pasažieru palīdzību nācās apvaldīt pasažieri, līdz viņu varēja izraidīt no lidmašīnas.

25 gadus vecā Hainsa tika aizturēta "aizdomās par diviem uzbrukumiem un lidaparāta apdraudēšanu".

Tas bijis starp "pašiem nopietnākajiem traucējošas pasažiera uzvedības gadījumiem, kādus esam pieredzējuši", norādīja 2002.gadā dibinātā aviosabiedrība.

"Mēs esam ģimenēm draudzīga lidsabiedrība un absolūti nepaciešam traucējošu uzvedību. Ceram, ka šis incidents un tā ļoti nopietnās sekas kalpos par brīdinājumu citiem, kuri domā, ka var šādi uzvesties," teikts kompānijas paziņojumā.

Hainsai iesniegtais rēķins atspoguļo izdevumus, ko incidents radīja lidsabiedrībai.

Britu medijos tika publicētas fotogrāfijas ar kadriem no incidenta. Smalkās miesasbūves sieviete esot kliegusi, vicinājusi dūres un spārdījusies. Apkalpe ar sievieti neesot varējusi tikt galā, tāpēc līdz nolaišanās brīdim viņu esot turējuši pasažieri, to skaitā - bijušais naktskluba apsargs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu