Māte un bērns Rīgā iekļūst sadursmē ar kravas auto (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Auto avārija. Ilustratīvs attēls
Auto avārija. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Piektdien, 19. jūlijā, Rīgā notikusi smaga avārija. Kāda "Volkswagen" vadītāja centās veikt kreiso pagriezienu, taču sadūrās ar kravas automašīnu, tādējādi pamatīgi sadragājot savu izmērā daudz mazāko spēkratu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Mašīnā bijusi arī sievietes atvase, kura par laimi bija droši iesprādzēta bērnu sēdeklīti. Aculiecinieki stāsta, ka sieviete savā auto veda mazu bērniņu, līdz viņu "golfiņā" ietriekusies kravas automašīna.

Avārijas vietā Krustpils ielā satiksme kavējusies aptuveni stundu. 

"Tas mazais ["Golf"], visticamāk, pārkāpa noteikumus, tāpēc, ka centās vēl paspēt izgriezt krustojumā, bet lielais brauca jau pie zaļās gaismas, un mazais vienkārši nepaspēja," stāstīja kāds aculiecinieks.

Avāriju redzējušie apgalvo, ka vieglās automašīnas vadītāja nepārliecinājās par drošību pirms krustojuma, veica kreiso pagriezienu, savukārt smagās automašīnas vadītājs jau bija uzsācis kustību un nepaspēja izvairīties no sadursmes.

"Kad tāda milzīga mašīna brauc virsū, bija tik stiprs trieciens, ka tā mazā mašīna pilnībā apgriezās riņķī ap savu asi. Viņa stāvēja ar priekšgalu uz turieni, viņu pilnīgi apgrieza pretējā virzienā no tā trieciena."

Notikuma vietā strādāja divas neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes, taču nopietnus ievainojumus, par laimi, neviens nebija guvis.

"Viss normāli it kā cilvēkiem. Sieviete turēja bērnu uz rokām, stāvēja un turēja, it kā cilvēki nav cietuši. Protams, kad tāda milzīga mašīna uztriecas tādai mazai, vienkārši šoks varēja būt kaut kāds," sacīja aculiecinieks.

Viņš ir atvieglots, ka ģimene bija parūpējies par bērnu drošību, pārvadājot viņu mašīnā. Aculiecinieks uzskata, ka, ja bērns nebūtu pareizi piesprādzēts, negadījums būtu varējis beigties traģiski.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu