Pieci Zodiaka pāri, kuru savienībā pastāv krāpšanas risks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Lai arī sānsoļa risks pastāv daudzās romantiskās attiecībās, ir pāri, kuru rakstura nesaderība ir noteikta jau debesīs. Tas gan nenozīmē, ka šo Zodiaka zīmju pāri nevar uzturēt jēgpilnas un uzticībā balstītas attiecības, taču astrologi brīdina, ka šajās savienībās jābūt īpaši uzmanīgiem, vēsta portāls "Postimees".

Auns un Vērsis

Šo Zodiaka zīmju pārstāvji parasti uzreiz jūt spēcīgu savstarpēju vilkmi - viņu starpā ātri uzliesmo kaisles dzirksts un rodas spēcīga emocionālā saikne. Lai arī mierīgais un nosvērtais Vērsis ir gatavs uzturēt stabilas un ģimeniskas attiecības, tas var nebūt pa prātam ugunīgajam un uz piedzīvojumiem orientētajam Aunam. Šī vēlmju nesakritība var kalpot par pamatu sānsoļiem, turklāt no abu iesaistīto cilvēku puses. Tiesa, Vērša zīmes pārstāvji parasti krāpšanu izvēlas kā atriebības veidu.

Dvīņi un Svari

Zem šiem zvaigznājiem dzimušie pieder pie gaisa stihijas - tie ātri vien atrod kopīgu valodu un brīnišķīgi papildina viens otru. Dvīņi ir komunikabli un apveltīti ar lielisku humora izjūtu, tikmēr Svaru zīmes pārstāvji ir pārsvarā ir pieklājīgi un vienmēr ieturēti savā komunikācijā ar citiem. Svariem piemīt kāda ne pārāk patīkama īpašība - tie mēdz pārlieku ātri pieķerties saviem partneriem, kas var nobiedēt gaisīgos un dzīvespriecīgos Dvīņus, kuri var izlemt bēgt no saistībām kāda cita rokās. Dvīņiem ikdienā ir nepieciešamas jaunas emocijas un iespaidi, turklāt viņi parasti uzskata, ka fiziska krāpšana bez jūtām nemaz nav īsta krāpšana.

Skorpions un Zivis

Lai gan varētu šķist, ka abu ūdens stihijas pārstāvju attiecības ir tuvu ideālām, arī tajās bieži vien kādam "paslīd kāja". Interesantākais, ka uz sānsoli šajās attiecībās parasti ir gatavi abu Zodiaka zīmju pārstāvji - Skorpioni krāpj, jo tiem pastāvīgi nepieciešamas jaunas, asas izjūtas, savukārt emocionālās un jūtīgās Zivis var atbaidīt Skorpiona vētrainās seksualitātes izpausmes.

Lauva un Strēlnieks

Lauvas zīmes pārstāvji pēc rakstura ir gaužām karaliski un ikdienā pieprasa, lai viņu pieņem kā līderi un sajūsminās par viņa personību. Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvji vēlas, lai viņu otrās pusītes piederētu tikai un vienīgi tiem. Vai uz to ir gatavs aktīvais un komunikablais Strēlnieks? Protams, ka nē! Zem Strēlnieka zīmes dzimušie kategoriski attieksies no jelkāda veida kontroles, kas Lauvu par pamudināt uz sānsoļa veikšanu.

Vēzis un Mežāzis

Šo Zodiaka zīmju pārstāvji pieder dažādām stihijām - jūtīgie Vēži ir ūdens stihijas pārstāvji, taču pragmatiskie Mežāži pieder stabilajai zemes stihijai. Vēža zīmes pārstāvjiem patīk romantika un skaisti uzmanības apliecinājumu, savukārt Mežāži vairāk novērtē fiziskas un materiālas vērtības, piemēram, naudu. Mežāži attiecībās rūpējas par nodrošinātu ikdienu, taču bieži vien aizmirst par partnera emocionālajam vajadzībām, kuras Vēzis var izlemt meklēt kaut kur citur.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu