Lietuvas prezidenta vizītes dēļ vairākās vietās Rīgā tiks ierobežota satiksme

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdien, 23. jūlijā, saistībā ar Lietuvas prezidenta Gitana Nausēdas darba vizīti Latvijā tiks ierobežota satiksme vairākās vietās Rīgā, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Aira Šmelde.

No plkst. 7 līdz 11.30 Aspazijas bulvāra kreisajā pusē 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu un Brīvības laukumā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība no plkst. 10 līdz 11.30 Brīvības laukumā un no plkst. 15 līdz 16.30 Valguma ielā un Uzvaras bulvārī pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas.

Nacionālo bruņoto spēku Militārā policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju no plkst. 10 līdz plkst. 11.30 kontrolēs un aizliegs kuģošanas līdzekļu satiksmi Pilsētas kanālā, posmā no Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas gājēju tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Vizītes laikā plānota svinīgā ziedu nolikšanas ceremonija pie Brīvības pieminekļa, Lietuvas prezidenta tikšanās ar Latvijas prezidentu Egilu Levitu, abu valstu delegāciju sarunas un prezidentu paziņojums presei Rīgas pilī.

Vizītes turpinājumā Nausēda tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (VL-TB/LNNK) un Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV).

Pēc tam plānots grāmatu ziedojums Tautas grāmatu plauktam Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, informēja Valsts prezidenta kancelejā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu