Ceturtdienas horoskops: 25. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Labības lauki. Ilustratīvs attēls
Labības lauki. Ilustratīvs attēls Foto: EPA/AFI

Horoskops ceturtdienai, 25. jūlijam.

AUNS Ja sajūti zūdam enerģijas krājumus, laicīgi padomā, kā tos pienācīgi atjaunot. Ikdienas pienākumi var izrādīties neinteresanti, bet tu vienalga būsi apņēmības pilns paveikt tos pēc labākās sirdsapziņas.

VĒRSIS Nāksies krietni vien pastrādāt, lai gūtu cerētos panākumus. Nav izslēgti sarežģījumi finansiālajā plānā. Kādam Vērša zīmes pārstāvim var nākties aizdomāties par kredīta nepieciešamību.

DVĪŅI Būsi lieliskā omā, kas atvieglos ikdienas pienākumu veikšanu. Šī ir piemērota diena kolektīviem pasākumiem. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem būsi lietišķs un kodolīgs, kas radīs respektu pret tevi.

VĒZIS Tev šodien būs izteikta nepieciešamība pēc papildu dopinga. Varbūt to kāds Vēzis atradīs rīta kafijas krūzē, savukārt cits meklēs neordinārākus paņēmienus, kā uzmundrināt, sapurināt sevi.

LAUVA Šodien var rasties iespēja paspīdēt ar saviem radošajiem talantiem. Ja esi saistīts ar skatuves dzīvi, masu medijiem, droši dodies cīņā, šis ir tavs laiks gūt atzinību, publikas novērtējumu.

JAUNAVA Nav izslēgts, modīsies ne visai labā garastāvoklī. Pacenties, lai apkārtējie neizjūt tavu nelāgo omu, neizgāz negācijas pār viņu galvām. Šobrīd daudz sekmīgāk ritēs darbs vienatnē. Neforsē ar fizisko slodzi.

SVARI Ģimenes jautājumi atkal nostāsies pirmajā vietā. Neesi tik emocionāls, risinot attiecību jautājumus, tad ātrāk panāksi kārotos rezultātus. Pēcpusdienā tevi var pārņemt neliela grūtsirdība.

SKORPIONS Intensīvi strādāsi, taču jūtami panākumi nāks tikai un vienīgi ar laiku. Ja būsi gana pacietīgs, noteikti sasniegsi nospraustās virsotnes. Attiecībā uz naudas lietām vairāk ieklausies savā intuīcijā.

STRĒLNIEKS Veiksmīgi pratīsi rīkoties nestandarta situācijās, gūt labumu pat tādos mirkļos, kuri citiem šķiet bezcerīgi. Slēdzot jaunus darījumus, ir vērts lielāku uzmanību veltīt juridiskajām niansēm.

MEŽĀZIS Esi gatavs pārmaiņām darba gaitās. Iespējams, tavs ikdienas pienākumu klāsts kļūs plašāks, taču, pateicoties tam, uzlabosies materiālā situācija. Otrajai pusītei var būt nepieciešams tavs morālais atbalsts.

ŪDENSVĪRS Tev raksturīgais asprātīgums un nestandarta domu gājiens kārtējo reizi palīdzēs izcelties apkārtējo vidū, gūt ievērības cienīgus rezultātus. Nav izslēgts, par sevi liks manīt tavs slepenais pielūdzējs.

ZIVIS Piemērots brīdis, lai palutinātu sevi un kaut nedaudz ļautos paslinkošanai. Ja ir iespēja, vari droši kārtot darba lietas, esot mājās pie datora. Jūtams atbalsts un sapratne gaidāma no mīļotā cilvēka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu