Piektdienas horoskops: 26. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Horoskops piektdienai, 26. jūlijam.

AUNS Pamatā visu gūsi, pateicoties mērķtiecīgai un pašaizliedzīgai rīcībai. Šodien vari risināt gan lietišķus jautājumus, gan pievērsties radošiem aizsākumiem. Vakarpusē vēlams ātrāk doties pie miera.

VĒRSIS Iespējamas nesaprašanās, strīdi personīgajā dzīvē. Varbūt būsi dusmīgs uz otro pusīti, jo tā atļausies pārāk asi kritizēt tavu rīcību. Darba jomā vēlams atturēties no globālām pārmaiņām, visu darīt ar apdomu.

DVĪŅI Dienas pirmajā pusē tevi var pārņemt neliels nogurums un nevēlēšanās turpināt iesākto. Kāds no pieredzes bagātākiem kolēģiem sniegs nepieciešamo atbalstu, kas palīdzēs saņemties, uzmundrinās tevi.

VĒZIS Ja rodas kādas problēmas, vēlams meklēt atbalstu pie labiem paziņām, jo ģimenes locekļi šoreiz nespēs pilnvērtīgi izprast tevi, palīdzēt. Diena veiksmīgāka Vēžiem, kuri pūlas biznesa lauciņā.

LAUVA Enerģētiski aktīva diena, kuru zvaigznes iesaka izmantot kontaktu dibināšanai, ceļojumiem vai jaunu zināšanu iegūšanai. Ja vēlies sasniegt panākumus, būs vien cītīgāk jāiesaistās sabiedriskajā dzīvē.

JAUNAVA Ja mēģināsi paveikt vairāk, nekās tas reāli ir tavos spēkos, uz pārslodzi, nervu sistēmas saasinājumiem ilgi nebūs jāgaida. Labāk paveic kaut pašu mazumu, bet izdari to kvalitatīvi!

SVARI Vari pamanīt sevī izteiktas garastāvokļa maiņas. Neļauj emocionālajām svārstībām pārņemt tevi, jo īpaši, ja tev ir kārtojami finansiāli jautājumi. Mājinieki palīdzēs atgūt iekšējo līdzsvaru.

SKORPIONS Ir vērts respektēt līdzgaitnieku viedokli pat tad, ja tas ir galīgi aplams. Bet, ja esi noskaņots pārliecināt sarunu biedru par savu taisnību, dari to diplomātiski un ar pārdomātiem argumentiem.

STRĒLNIEKS Modīsies vēlme paust savu viedokli, izcelt profesionālos sasniegumus, akcentēt sakarus ar ietekmīgiem cilvēkiem. Der atcerēties, ka viena no pievilcīgākajām cilvēka īpašībām ir atturīgums.

MEŽĀZIS Šī savā ziņā būs pasīva, pat garlaicīga diena, kurā nāksies tikt galā ar pelēcīgajiem pienākumiem, sakārtot dažādas formalitātes. Pēcpusdienā, visticamāk, nolemsi doties atpūsties kopā ar kolēģiem.

ŪDENSVĪRS Esi nedaudz diplomātiskāks savos izteicienos un apdomīgāks darbībās. Kāda asāka frāze no tavas puses var dziļi ievainot mājinieku jūtas. Nav piemērots laiks nekustamā īpašuma jautājumiem.

ZIVIS Tavi nākotnes plāni var būt samērā neskaidri, mainīties pārlieku strauji. Galvenais, līdzko esi pieņēmis kādu lēmumu, nesāc sevi šaustīt un grimt liekos pašpārmetumos! Vakaru velti tīkamam atpūtas veidam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu