Sestdienas horoskops: 27. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaķis gatavojas uzbrukumam.
Kaķis gatavojas uzbrukumam. Foto: pixabay.com

Horoskops sestdienai, 27. jūlijam.

AUNS Diena paies vienā steigā. Rīta pusē savu daļu uzmanības prasīs mājas solis, saimnieciskie darbi, vēlāk būsi aizņemts ar atvasīšu dzīvē notiekošo. Dienas izskaņā gan varēsi nedaudz uzelpot, ļauties baudām.

VĒRSIS Tavi brīvdienu plāni būs atkarīgi no otrās pusītes vēlmēm, jo šoreiz nolemsi vairāk pakļauties partnera iegribām. Pilnīgi iespējams, ka laulātais izvēlēsies klusu atpūtu pie dabas krūts.

DVĪŅI Aizmirsti darbu, pienākumus, ikdienas steigu un uztraukumus! Šī diena ir paredzēta dzīves baudīšanai, labsajūtas medībām. Ja vēlies apvienot patīkamo ar lietderīgo, ir vērts lūkoties sporta zāles virzienā.

VĒZIS Noturēt emocijas sevī nebūs viegls uzdevums. Visefektīvāk no negācijām palīdzēs atbrīvoties saruna ar uzticamu draugu. Atgūt dzīvesprieku ļaus pievēršanās radoša rakstura pasākumiem.

LAUVA Nav izslēgti strīdi vai greizsirdības izpausmes attiecībās ar otro pusīti. Centies neslēpt savu daļu vainas un atzīt to, jo tas būs pareizais un ātrākais ceļš uz salabšanu. Šodien ieteicamas pirts procedūras.

JAUNAVA Ģimenes dzīve būs prieka un arīdzan dusmu avots. Liela nozīme būs tam, kā spēsi atrisināt radušās nesaskaņas ar partneri vai atvasītēm. Noteikti vajadzētu atturēties no principiālas nostājas.

SVARI Tu meklēsi oriģinālus risinājumus saistībā ar savas dzīvojamās platības labiekārtošanu. Ar saviem centieniem tev izdosies to padarīt ne vien acij pievilcīgāku, bet arī komfortablāku un mājīgāku.

SKORPIONS Nav izslēgts, laiku pavadīsi radu lokā, kurā centīsies rast atbalstītājus savu biznesa ideju īstenošanai. Saskarsmē ar mīļoto valdīs sapratne, ja vien nekļūsi pārlieku uzstājīgs vai tiešs savā runas manierē.

STRĒLNIEKS Būsi pilnībā pārliecināts, ka diena sniegs jaunus iespaidus, atmiņā paliekošus mirkļus. Draugu aicinājumi doties kopā izklaidēties tikai vairos iespējas izbaudīt jautru bezrūpīgu atpūtu.

MEŽĀZIS It visā meklēsi racionālu, skaidri izprotamu pamatojumu, taču attiecību lietās šāda pieeja nedos cerētos rezultātus. Tev nāksies vien ieklausīties savās sajūtās, sekot, kur aicina sirdsbalss.

ŪDENSVĪRS Pieaugs tava taisnīguma izjūta, kura liks stāties pretī acīmredzamām pārestībām, kurās būs nonākuši vai nu radinieki vai tuvākie draugi. Galvenais, nepārcenties, esi apdomīgāks it visā!

ZIVIS Atbilstošs mirklis, lai kopā ar laulāto dotos nelielā izbraucienā vai arī ļautos kultūras pasākuma aicinājumam. Nedari neko pienākuma pēc, esi nedaudz egoistiskāks, vairāk ieklausies sevī!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu