Svētdienas horoskops: 28. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauva. Ilustratīvs attēls
Lauva. Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 28. jūlijam.

AUNS Dienu pavadīs sapņains, nedaudz utopisks noskaņojums. Vēlams veltīt laiku atvasītēm, izrunāt ar tām šā brīža aktualitātes, ja nepieciešams sniegt savu padomu, skatījumu uz notiekošo.

VĒRSIS Nevajadzētu kļūt pārlieku sīkumainam, prasīgam pret tuviniekiem. Ja spēsi ieturēt mērenību un vairāk liksi lietā diplomātiju, viss ieies daudz harmoniskākā, tīkamākā gultnē.

DVĪŅI Nedēļas laikā būsi tā izšāvies, ka šobrīd vēlēsies tik vien kā pagulšņāt ērtā dīvānā un palutināt savu vēderu ar kādu gardumu. Ja tomēr nolem apmeklēt sabiedriskus pasākumus, rūpīgāk sargi savu maku!

VĒZIS Spēsi atraisīties, būt jautrs un dzīvespriecīgs praktiski jebkurā kompānijā. Šobrīd ieteicams doties sabiedrībā, meklēt domubiedrus, smelties jaunas idejas, dalīties savā pieredzē.

LAUVA Ja pārvarēsi dienas pirmajai pusei raksturīgo slinkumu, ātri vien jutīsi pieplūstam jaunus spēkus, iedvesmu izklaidei. Vēlmju vadīts, kāds Lauva var nolemt doties neplānotā braucienā.

JAUNAVA Pašam kā negaidīts pārsteigums var rasties iedvesma veikt nepieciešamās pārmaiņas savā privātajā dzīvē. Kādai Jaunavai tas nozīmēs esošo attiecību pārtraukšanu, citai jaunas kopdzīves sākumu.

SVARI Nesmādē mājinieku piedāvājumus doties kopīgā atpūtā, jo tā sniegs daudz vairāk jautrības, dzīvesprieka, nekā tu domā. Zvaigznes iesaka būt nedaudz atturīgākam gastronomiskajās baudās.

SKORPIONS Tev liksies svarīgi ievērot veselīgu dzīvesveidu, atturēties no liekiem saldumiem, alkohola vai pasīvas atpūtas. Nav izslēgts, ka noslieksies par labu mērenam krosam vai izbraucienam ar riteni.

STRĒLNIEKS Draiskais noskaņojums var novest tevi situācijās, kuras var sašūpot tavu reputāciju, tāpēc dari visu ar apdomu! Mīļotais cilvēks labprāt redzēs tevi sev blakus, baudām labu vīnu vai konjaku.

MEŽĀZIS Rīta cēliens var paiet nedaudz nomāktā garastāvoklī. Taču tu būsi gatavs darīt daudz ko, lai to uzlabotu. Zvaigznes saka priekšā, ka tam lieliski piemērota būtu atpūta tuvu draugu kompānijā.

ŪDENSVĪRS Labprāt pārdomāsi līdz šim paveikto, cenšoties saprast, vai esi apmierināts ar rezultātiem, vai ir nepieciešama tālāka attīstība, pilnveidošanās. Šodien gūtās atziņas lieti noderēs jau tuvākajā nākotnē!

ZIVIS Zināsi kā iepriecināt gan sevi, gan mājiniekus. Šodien lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi. Nav izslēgts, tā vērsīsies pie tevis pēc padoma vai vienkārši labprāt parunāsies par dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu