Pārsteigums! Slavas tīkotāju šovam pievienojas slavenais "drag queen" Amuna Davis (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Amuna Davis
Amuna Davis Foto: Andra Pērkone/Apollo/instagram

Pirmdien, 22. jūlijā, pie skatītājiem nonāca interneta šova "Gribi kļūt slavens?" jaunākā sērija, kurā notika izbalsošana. Šovu pameta divi dalībnieki, kā arī pati šova vadītāja Evelīna Pārkere, toties šova producenti ir sarūpējuši pārsteigumu, un šovam pievienojies jauns dalībnieks - drag queen Amuna Davis

Amuna Davis ikdienā ir Dāvis, pavisam parasts puisis, kurš nodarbojas ar friziera mākslu. Dāvis ne vien frizē un krāso matus, bet arī veido parūkas. Papildus friziera pakalpojumiem, Dāvis filmē arī dažādus video un kolekcionē kosmētiku. 

Dāvim ir arī otra puse - viņa lielākais mākslas darbs ir Amuna Davis. Viņš ir pirmais drag queen Latvijā. Dāvis min, ka tieši viņš ir ieviesis šo drag šovu kultūru Latvijā un iedvesmojies vairākus vīriešus vakaros pārtapt par sievietēm.  

Amunas tēlam un tā izveidošanai Dāvis velta ļoti daudz laika un līdzekļus. Tērpus mākslinieks veido pats, arī parūkas un grims ir viņa roku darbs.

Dāvim drag ir mākslas veids, kas visiem nav jāsaprot. Viņaprāt, ir cilvēki, kuri to saprot un cilvēki, kuri to nesaprot un, kuriem tas varbūt nemaz nav jāsaprot. Amunas tēls Dāvim ir daudz palīdzējis pārvarēt savus kompleksus un bailes. 

Dāvja lielākā vēlme ir parādīt, ka Latvijā LGBTQ+ kopiena pastāv un, ka arī šie cilvēki ir cilvēki. Dāvja lielākais mērķis ir iedvesmot citus un palīdzēt ikvienam sevi pieņemt. Viņš vēlas, lai cilvēki uzdrīkstas būt tādi, kādi viņi vēlas būt, nedomājot par citu viedokli! 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu