ASV teju 10 gadus pazuduša lielveikala darbinieka mirstīgās atliekas atrod aiz saldētavas noliktavā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

ASV, Aiovā, šī gada janvārī demontējot bijušo iepirkšanās centru, strādnieki aiz saldētavām atraduši neidentificējamu cilvēka līķi. Pēc jūlijā nesen saņemtajiem DNS rezultātiem nelaiķis ir kāds bijušais lielveikala darbinieks, kurš bezvēsts pazudis 2009. gadā, vēsta raidsabiedrība CNN.

25 gadus vecais lielveikala darbinieks Larijs Elijs Murillo-Monkada tika izziņots meklēšanā kopš 2009. gada 28. novembra.

Izmeklētāji izmantojuši viņa vecāku DNS, lai pārbaudītu atrastā līķa identitāti, vēlāk atklājās, ka pat drēbes atbilda tolaik pazudušajam jaunietim.

Larija vecāki ziņoja par sava dēla pazušanu pēc tam, kad viņš bija pēc konflikta izskrējis no savām mājām. Viņi teica policijai, ka viņš mēdz uzvesties neracionāli, iespējams, tāpēc, ka viņš lietoja zāles, norādīja policija.

Amatpersonas sazinājās ar ģimenes locekļiem, citām tiesībaizsardzības iestādēm, tuvumā esošajiem aizturēšanas centriem un pat ASV imigrācijas un muitas izpildaģentūru - Larijs bija izsūtīts uz Hondurasu, bet neviens līdz šim nesaņēma informāciju par viņa iespējamo atrašanās vietu.

Tiek uzskatīts, ka viņš iekritis 18 collu (45 centimetru) platā atstarpē starp dzesētāja aizmuguri un sienu, kur viņš palika iesprostots.

Pēc policijas domām, dzesētāju kompresoru troksnis varēja slēpt jebkādus mēģinājumus lūgt palīdzību.

Autopsijā netika konstatētas ļaundabīgi izraisītu traumu pazīmes, tāpēc šis gadījums tiek uzskatīts par nejaušu nāvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu