"Ja nav sajūtas, ka šis ir īstais cilvēks, nav vērts būt kopā!" Simpātiskā aktrise Anna Nele Āboliņa par attiecībām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

25 gadus vecā aktrise Anna Nele Āboliņa, leģendārās aktrises Veras Singajevskas mazmeita, aktiera Gundara Āboliņa krustmeita intervijā žurnālam "Ieva" pastāstīja, ka jau četrus gadus ir kopā ar mīļoto vīrieti Matīsu Budovski, kurš šogad beigs aktierstudijas Leļļu teātra kursā – viņi sākotnēji bijuši tikai labi draugi un sarunbiedri, bet ar laiku viņu draudzība pārvērtās romantiskās attiecībās.

"Ja nav sajūtas, ka šis ir īstais cilvēks un ka starp abiem valda mīlestība, vispār nav vērts veidot attiecības un būt kopā. Šai jomā gan neesmu ļoti pieredzējusi, jo attiecības ar pretējo dzimumu sāku veidot diezgan vēlu," intervijā "Ievai" atklāj Āboliņa.

Viņa turpina: "Tāpēc man grūti runāt par mīlestību – joprojām uzskatu, ka svarīgākais, lai cilvēks tev būtu labs draugs.

Jūtas un kaisle ir kaut kas pavisam cits – tās var beigties, bet īsta draudzība saglabājas.

Draugi mūža garumā – tā taču ir bieža parādība, vai ne? Gandrīz katrs laimīgs cilvēks sastop vismaz vienu draugu visam mūžam. Esam vienojušies, ka būsim atklāti un godīgi viens pret otru. Arī tas palīdz uzturēt attiecības un nezaudēt simpātijas pret otru."

Āboliņa šogad nominēta "Spēlmaņu nakts" kategorijā "Gada debija vai jaunie skatuves mākslinieki".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu