Tirdzniecības milža "Alibaba" dibinātājs viesojas Viļņā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Alibaba" dibinātājs Džeks Ma
"Alibaba" dibinātājs Džeks Ma Foto: Reuters/ScanPix

Viens no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē Džeks Ma otrdien, 23. jūlijā, manīts pastaigājamies Viļņas ielās. Iedzīvotāji stāsta, ka tirdzniecības milža "Alibaba" dibinātājs paviesojies arī vietējos bāros, vēsta "15min.lt".

Ma Juņs, plašāk zināms kā Džeks Ma, ir 1999. gadā dibinātā Ķīnas multinacionālā e-komercijas, mazumtirdzniecības, interneta, mākslīgā intelekta un tehnoloģiju konglomerāta uzņēmuma "Alibaba Group" līdzdibinātājs. Viņš ir viens no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē un viņa bagātība tiek vērtēta vairāk nekā 36 miljardu ASV dolāru vērtībā.

Neskatoties uz Ma lielo bagātību un atpazīstamību, uzņēmējs Lietuvas galvaspilsētā, šķiet, pastaigājies bez miesassargu uzraudzības.

Vietējā nekustamā īpašumu biroja vadītājs savā "LinkedIn" profilā ievietojis attēlu ar Ma, kā arī rakstījis, ka "ir neticami Viļņā satikt filantropu, biznesa guru un lielisku cilvēku Džeku Ma."

Citi liecinieki vēstījuši, ka redzējuši Ma vietējā restorānā un bārā.

Lietuvas toreizējais premjerministrs Aļģirds Butkevičs 2016. gadā vizītes Ķīnā laikā uzaicinājis tiešsaistes tirdzniecības kompāniju "Alibaba Group" izveidot loģistikas un pakošanas centru Lietuvā, tomēr, cik zināms, Ma Viļņā ieradies privātas vizītes laikā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu