Šūlšērs uzskata, ka maza daļa fanu vēlas, lai Pogbā pamet "United"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras "United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs trešdien riskēja, sakot, ka tikai maza daļa fanu vēlas, lai pussargs Pols Pogbā pametot klubu.

Tikmēr pats pussargs jau labu laiku atpakaļ atklāja, ka vēlas pamest Anglijas grandu, jo par viņa pakalpojumiem interesi izrādot gan Madrides "Real", gan Itālijas čempione Turīnas "Juventus".

Savukārt "United" treneris Šūlšērs neslēpa, ka labprāt paturētu savā rīcība Pasaules kausa ieguvēju, lai atgrieztu savu komandu uz uzvaru takas, kas nozīmētu cīņu par UEFA Čempionu līgas trofeju. Lai arī vienība aizvadītajā sezonā bija piecu punktu attālumā no kvalificēšanās prestižajam turnīram.

Pogbā izteikumi par vēlmi pamest klubu jau iepriekš izraisīja negācijas starp titulētās vienības faniem, bet pēc aizvadītās sezonas pēdējās spēles, francūzis no atbalstītājiem saņēma izsmejošas piezīmes.

Tomēr komandas vadītājam Šūlšērām nebija šaubu par spēlētāja lietderību komandā. "Domāju, ka visi fani ļoti labi saprot, ko Pogbā ir devis komandai un visiem pārējiem. Protams, ir lielāka vai mazāka atbalstītāju daļa, kas ir pret viņa palikšanu Mančestrā, tomēr viņš vienmēr ir demonstrējis augstākās klases sniegumu," teica norvēģu speciālists.

"Es un ikviens komandas spēlētājs varam apliecināt, ka Pogbā ne reizi nevienam nav sagādājis problēmas. Tāpēc mēs esam ļoti gandarīti par to pašatdevi, kuru viņš dod klubam," Šūlšērs turpināja pastāvēt par savu spēlētāju spēles priekšvakarā pret Totenhemas "Hotspur".

Tāpat speciālists demonstrēja augstu pacietības līmeni, lai arī viņa vadītā vienība šovasar vēl nav spējusi iegūt augstākās klases papildinājumu sastāvā. Savukārt kluba rindas nesen papildinājuši Daniels Džeimss un Ārons Bisaka. "United" arī lūko savā rīcība iegūt Lesteras "City" aizsargu Hariju Magvairu un portugāļu pussargu Bruno Fernandešu.

"Esmu gandarīts par Džeimsa un Bisakas pievienošanos komandai. Mums ir jābūt pacietīgiem" teica Šūlšērs. "Šis ir garš periods, tāpēc ir ļoti svarīgi, ka iegūstam pareizos spēlētājus. Nevaram transfēru tirgū tā vienkārši mētāties no spēlētāja pie spēlētāja."

Tikmēr "United" rindas, visticamāk, varētu pamest uzbrucējs Romelu Lukaku, par kuru interesi izrādot Itālijas titulētais klubs Milānas "Inter". Tiek ziņots, ka uzbrucējs izlaidīs arī nākamo paredzēto pārbaudes spēli Ķīnā, bet viņa došanās prom apmierinātu abas puses.

Iepriekš jau ziņots, ka "United" rindas varētu papildināt pašreizējais Madrides "Real" uzbrucējs Gerets Beils, kurš pēdējā laikā visai bieži tiek saistīts ar kādu citu Eiropas klubu, jo velsietis un vienības treneris Zinedins Zidāns, nespējot rast kopsaucējus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu