Slavenu NBA basketbolistu bērni, kuri iet tēvu pēdās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SportsGossip/Twitter

Slavenu sportistu bērniem bieži vien ir grūti iet vecāku pēdās, jo ir sarežģīti atkārtot viņu iespēto. Portāls "Apollo" piedāvā ielūkoties piecos piemēros, kur slavenu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju bērni ir nolēmuši izmēģināt savus spēkus tēvu sporta veidā. 

Lebrons Džeimss Juniors

Foto: HotNewHipHop/Twitter

Basketbola superzvaigznes Lebrona Džeimsa dēls jau no agras bērnības iet tēva pēdās, aktīvi nodarbojoties ar basketbolu. 

Džeimss juniors labāk pazīstams ar savu iesauku "Bronny" jeb Bronijs. Jaunais basketbolists jau paspējis sacelt pamatīgu ažiotāžu ap savu spēli un prasmi dominēt laukumā.

Basketbolistam ir tikai 14 gadi, taču viņam tiek paredzēta jau nākotne Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Zairs Veids

Foto: The Wildcaster/Twitter

Zairs Veids ir slavenā basketbolista Dveina Veida dēls, kuram tiek paredzēta basketbolista karjera. 

17 gadus vecais Veids paspējis jau ieinteresēt vairākas vadošās ASV koledžas, kuras cenšas pievilināt slaveno basketbolistu dēlus. 

Jaunais basketbolists regulāri saņem padomus no NBA leģendas Kobe Braianta, kā arī tēva, tādējādi izprotot spēli citādāk. 

Skotijs Pipens Juniors

Foto: Sports Illustrated/Twitter

Leģendārā Skotija Pipena dēls arī izvēlējies iet tēva pēdās un nodarbojas ar basketbolu. 17 gadus vecais basketbolists ir viens no labākajiem punktu guvējiem savā vecumā, taču daudzi apskatnieki uzskata, ka jaunajam talantam neizdosies sasniegt tēva panākumus.

Pipens savas NBA karjeras laikā sešas reizes kļuva par līgas čempionu, palīdzot Maiklam Džordanam aizvest Čikāgas "Bulls" vienību līdz leģendāram sasniegumam - seši tituli sešos finālos. 

Bols Bols 

Foto: AFP/SCANPIX

19 gadus vecais basketbolists atšķiras no iepriekš minētajiem spēlētājiem, jo jau ir ticis draftēts NBA. Šogad viņu ar kopējo 44. numuru izvēlējās Maiami "Heat" vienība, taču vēlāk tika aizmainīts uz Denveras "Nuggets" komandu. 

Bols ir bijušā līgas spēlētāja Manutes Bola dēls. Jāpiemin, ka arī jaunajam talantam ir iespaidīgs augums - 2,18 metri. Viņa tēva augums bija 2,31 metri. 

Šarīfs O'Nīls

Foto: AFP/SCANPIX

Šarīfs O'Nīls ir leģendārā NBA basketbolista Šakila O'Nīla dēls. Šarīfam ir 19 gadi un tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem sava vecuma basketbolistiem, kuru sagaida NBA karjera. 

Šakils O'Nīls ir četrkārtējs līgas čempions, kurš tiek uzskatīts par vienu no dominējošākajiem spēlētājiem NBA vēsturē. Savas karjeras laikā viņš pārstāvēja Orlando "Magic", Losandželosas "Lakers", Maiami "Heat", Fīniksas "Suns", Klīvlendas "Cavaliers" un Bostonas "Celtics" komandas. 

Jāpiemin, ka Šarīfs izlaida iepriekšējo sezonu nopietnu veselības problēmu dēļ, taču tagad ir atguvies un ir gatavs pierādīt sevi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu