Džordža treneris Riverss ir tēvs meitai, kuru sportists nokrāpa ar striptīzdejotāju (4)

Interesants pavērsiens!
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Doks Riverss
Doks Riverss Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Clippers" savus līdzjutējus oficiāli iepazīstināja ar vienības jaunpienācējiem Polu Džordžu un Kavai Lenardu. Džordža jaunais treneris Doks Riverss ir tēvs meitai Keilijai Riversai, kura savulaik bija kopā tieši ar basketbolistu. 

2014. gadā Džordžs un Riversa bija pāris, taču basketbolists iekūlās pamatīgā skandālā, kad tika pieķerts krāpjot draudzeni ar striptīzdejotāju Maiami pilsētā. Iznākumā striptīzdejotāja palika stāvoklī no sportista. 

"International Business Times" savulaik vēstīja, ka basketbolists dejotājai esot piedāvājis vienu miljonu dolāru (aptuveni 900 tūkstoši eiro) lielu summu, lai viņa veic abortu. Sieviete šo piedāvājumu noraidīja. 

Foto: AFP/SCANPIX

Protams, ka profesionālajā sportā gan treneriem, gan spēlētājiem galvā ir tikai viena doma - izcīnīt čempiontitulu, tādēļ domājams, ka Riverss un Džordžs par šo nepatīkamo atgadījumu jau ir aizmirsuši. 

57 gadus vecais speciālists ir viens no labākajiem treneriem līgā. Savas trenera karjeras laikā viņš vadījis Orlando "Magic", Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Clippers" vienības.

Riversa rēķinā ir 894 uzvaras un 658 zaudējumi. 2008. gadā viņš kopā ar "Celtics" komandu kļuva par NBA čempionu. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu