"Es šodien sāku raudāt "Instagram" dēļ." Influenceres Anetes Ozoliņas vaļsirdīgā atzīšanās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

​Latvijā populāra "Youtube" kanāla īpašniece Anete Ozoliņa saviem faniem atklāja, ka piedzīvojusi negatīvas emocijas, pētot, cik statistikas ziņā veiksmīgi ir viņas ieraksti sociālajā tīklā "Instagram", kur viņai seko 25 300 cilvēku.

"Es šodien sāku raudāt "Instagram" dēļ. Jūs varat iedomāties?! Es neatceros, kad pēdējoreiz sociālo tīklu dēļ būtu raudājusi. Un tas ir tāds sviests, cik ļoti mūs tie ietekmē.. Tāpēc es no visas sirds cenšos veidot saturu, kas citiem palīdzēs un iedvesmos, nevis liks justies slikti. Es arī nesekoju profiliem, kas man liek justies kaut kā neforši. Bet par ko tad es sāku raudāt?

"Instagram" ir liela daļa no mana darba. Tāpēc jo grūtāk ir palikt neitrālam vai mierīgam, redzot izmaiņas algoritmā, kuras acīmredzami ietekmē to, cik daudzi sekotāji redz manus postus. Trigeris šoreiz bija tas, ka sāku salīdzināt rezultātus.

Godīgi sakot, es biežāk mēdzu pētīt profilus, kuriem ir daudz sekotāju, bet mazs reach, jo redzu, cik superīgu saturu veido šīs sievietes, un tas man atgādina, ka statistikai īstenībā nav nozīmes, jo galvenais ir darīt no sirds un cik labi vari. Bet tie cipari tomēr iegrauž. Galvā kaut kur ieķērusies apziņa, droši vien no skolas laikiem, kāds cipars, tik labs un veiksmīgs esi. Ja darīsi labi, tas būs labs cipars. Un te nu sākas problēmas. Es gan arī nevainoju algoritmu.. Acīmredzot kaut kas manā saturā nav tad tik interesants, kā iepriekš un ir jāizdara secinājumi. Bet vienkārši ir grūti...

Tu centies un dari, bet rezultāts ir, kāds nu tas ir. Brīžiem uznāk tāda bezcerība un liekas, kāpēc es to daru.

Un tad es vienmēr atceros savu #modesbanda un visas burvīgās, mīļās vēstules un zinu, kāpēc es to visu daru. Jūs esat tik lieliski sabiedrotie otrpus ekrānam! Šodien jūtos tā emocionāli un izkratu jums, draugi, savu sirdi. Nav viss tik rožaini katru dienu. Strādāt par blogeri ir superīgi, bet ir arī liels spiediens - daļa no tā nāk no sekotājiem, jo ir īpašas prasības, vēlmes, bet lielākā no sevis - būt labam, būt interesantam un aizraujošam. Cik ilgi tik var būt emociju augšgalā? Vienmēr pienāk kritiens un šodien ir manējais. Es īstenībā atbalstu ideju par to, ka "Instagram" like ir paslēpti," tā Ozoliņa.

Kā jau ziņots, Anete nesen bija devusies ceļojumā uz Spāniju un bagātīgi dalījusies ar kadriem no piedzīvotā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INSTAGRAM VS REALITĀTE Katru reizi, kad mēģinu noņemt saulesbrilles, kurām ir regulējamās deguna ķepiņas. ? Bet vispār man vienmēr tiešām liekas ļoti interesanti dažādi aizkadri. Bilde ir viens tāds noķerts mirklis un tik maz no tā īstenībā var nolasīt. Tas ir viens momenta atspulgs. Tāpēc arī ļoti iesaku NEvērtēt citu cilvēku dzīves un arī NEsalīdzināt savējo, ar to ko redzat Instagram. Vēl jo vairāk - vēlēties tādu dzīvi, kā ir citam, jo tajā mirklī jūs nemaz nezināt, ko ievēlaties. Iepriekšējos gados nu ļoti filtrēju, ko es lieku, jo bija daudz kas, ar ko mēģināju tikt galā, daudz grūtību un sāpju. Protams, arī foršas un priecīgas lietas, bet to tumšo pusi jau neviens negrib rādīt un arī nevajag vienmēr. Ir lietas, kuras ir privātas un tā arī tam jāpaliek. Vieglāk tikt ar to galā iekšienē, nevis vēl iesaistot svešiniekus. Vienkārši nevar zināt, kā otrs īstenībā jūtas, kā viņam iet. Tāpēc būsim iecietīgi un mīloši pret apkārtējiem. ❤️

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PAR HUMPALĀM ??? Es vienmēr ļoti lepojos ar saviem humpalu atradumiem, tāpēc arī šoreiz man vajag palielīties, ka šo pludmales kleitu noķēru par 1.27€. ? Tās bija vienas no tām humpalām, kur pārdod uz svara, un šī kleita sver tik daudz kā pūciņa. ?? Tā arī ir diezgan caurspīdīga, tāpēc uzreiz jau sapratu, ka vilkšu uz pludmali kopā ar peldostīmu. Ikdienā būtu stratēģiskāk jāpieiet šim jautājumam. ? Varbūt apakšā varētu būt legingi un tube top? Vienīgi tad zūd tas vieglais skaistums, kas tieši arī ir tā atslēga apģērbam lielam karstumā. Nekas, Latvijā arī vēl būs! ? Vismaz mums viss košs un zaļš, tur daudzi augi galīgi izkaltuši. Barselonā vispār vietām likās, ka rudens, jo visur lapas sakritušas. ? #humpaluķēriens #humpalas #modesbanda #latvianblogger #ceļojums #Spānija

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PAR PELDĒŠANOS Pirmoreiz dzīvē peldējos tādā zilā ūdenī un laikam arī ārpus Latvijas. ? Vispār es esmu tāds normāls haskij-kaķis un neraujos uz peldēšanu. Šoreiz Madarai ar nedaudz bija jāpabiksta, bet nu tajā karstumā tomēr ir forši ielīst. ? Te gan pāris soļi un jau ūdens līdz kaklam, bet es vienmēr peldu tik tur, kur varu aizsniegt dibenu. ? Neesmu laba peldētāja, bet kaut ko jau māku. Diezgan vēlu arī iemācījos, neskatoties uz to, ka lauki ir Kolkā, ap 10 gadiem. Vai jūs esat zivtiņas vai kaķi, kā es? ??? Cik bieži peldaties? Es īstenībā pēdējos gados, labi ja gadā reizi ielienu ūdenī. ? Citreiz arī neielienu, piemēram, pagājušajā gadā. ??

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu