"Positivus" laikā policija pastiprināti uzraudzīs satiksmi un narkotiku lietošanu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Valsts policija (VP) Salacgrīvā notiekošā festivāla "Positivus" laikā pastiprināti uzraudzīs satiksmes drošību un to vai apmeklētāji nelieto narkotikas, informēja VP.

Arī šogad policija festivāla laikā strādās pastiprinātā režīmā, lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību un drošību.

Lai gan būtiski ceļu satiksmes ierobežojumi nav paredzēti, policija aicina uz festivālu doties laicīgi, kā arī rēķināties ar iespējamām neērtībām un sastrēgumiem.

Valsts policija aicina festivāla apmeklētājus ievērot apsardzes darbinieku prasības un sadarboties ar festivāla rīkotājiem un policistiem.

Tāpat policija aicina pasākuma apmeklētājus atturēties no apreibinošo vielu lietošanas. Policija festivāla laikā rūpīgi sekos tam, vai netiek lietotas vai realizētas narkotikas. Šim procesam palīdzēs piesaistītie policijas kinologi.

Valsts policija aicina festivāla apmeklētājus parūpēties arī par mantu drošību, neatstājot bez uzraudzības somas un citas personīgās mantas. Īpaši policija aicina uz pasākumu neņemt vērtīgas lietas.

Arī šogad festivālā darbosies arī policijas pazaudēto un atrasto mantu punkts.

Jau ziņots, ka šodien un rīt Salacgrīvā norisināsies festivāls "Positivus", kur kā galvenie mākslinieki uz festivāla lielajām skatuvēm uzstāsies grupas "Disclosure", "The 1975", "Underworld" un "Royal Blood".

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu