"Viss notika zibenīgi." Igaunijā vilka plosītā sieviete pastāsta par notikušo (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Viss notika pāris sekunžu laikā. Es atvēru durvis, suns ieskrēja iekšā, un dzīvnieks man uzklupa," portālam "Postimees" pastāstīja sieviete, kurai trešdien, 24. jūlijā, uzbruka vilks.

Biedējošais notikums atgadījās trešdienas rītā Tahkunā, Hījumā salā. Cietusī žurnālistiem pastāstīja, kā viss norisinājies.

"Suns gaudoja pie durvīm. Izklausījās kaut kā smieklīgi, viņš izdvesa skaņas, ko iepriekš nebiju dzirdējusi. Tāds kā spiedziens, kliedziens pēc palīdzības," stāstīja saimniece. "Kad pamodos, uzreiz sapratu, ka kaut kas nav kārtībā."

Sieviete gājusi skatīties, kas varētu būt atgadījies: "Kad atvēru terases durvis, suns ieskrēja iekšā, bet tas, kas bija ārā - es domāju, ka vilks, jo nezinu, kas vēl šajā apkārtnē varētu medīt suņus - uzreiz metās man sejā. Gribēja uzbrukt sunim, bet ceļā pagadījos es."

Sieviete stāstīja, ka sāpes es bijušas neizturamas. Viņa arī nav pamanījusi, kurā brīdī dzīvnieks pazudis.

"Viss bija asinīs. Es vienkārši sāku uzkopt nekārtību. Apskatīju arī suni. Man neienāca prātā paskatīties pa logu, kas ārā notiek. Es biju šokā," atceras cietusī. Pēc palīdzības viņa uzreiz nav vērsusies, bet izlīdzējusies ar plāksteriem: "No rīta pie manis tāpat bija jānāk paziņai, es viņai piezvanīju, un viņa mani aizveda uz slimnīcu."

Sieviete guvusi nopietnus savainojumus acu rajonā, tostarp apmēram 5,5 centimetrus garu brūci. Viņa piekrita, ka žurnālisti nobildē viņas īpašumu un suni, tomēr nevēlējās, lai tiek bildēta viņas seja.

Tuvākajā laikā sievietei iet mežā sēņot vai ogot esot bail, bet pārvākties viņa netaisās. Arī suns, kurš sākumā bija pārāk nobijies, lai ietu ārā, nu jau pietiekami atžirdzis, lai aprietu tuvojošos cilvēkus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu