Ceturtdienas horoskops: 1. augusts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 1. augustam.

AUNS Tu pratīsi uzrunāt publiku, gūt apkārtējo ievērību un atbalstu. Šis ir piemērots brīdis, lai īstenotu apjomīgus projektus, uzsāktu dažāda veida reklāmas kampaņas, veidotu saikni ar ārzemju sadarbības partneriem.

VĒRSIS Gribot negribot, vari nonākt komiskās situācijās, kuras uzlabos omu, padarīs ikdienu bezrūpīgāku. Saskarsmē ar kolēģiem neapspried politiskus jautājumus, jo tie var radīt nevajadzīgus saasinājumus.

DVĪŅI Šobrīd labāk neaiztikt nopietnus finansiālos jautājumus. Veiksme vairāk smaidīs ikdienas pienākumos. Kāds Dvīnis var iepazīties ar simpātisku pretējā dzimuma pārstāvi, un kas zin, kur tas novedīs!

VĒZIS Darba lietās pareizāk būtu paļauties tikai uz saviem spēkiem, jo šoreiz apkārtējo centieni palīdzēt var ciest neveiksmi. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, rūpīgāk ieklausies savā intuīcijā.

LAUVA Būsi enerģisks un izdomas bagāts. Labvēlīgs brīdis, lai vestu lietišķa rakstura pārrunas ar sadarbības partneriem, apspriestu nākotnes ieceres ar augstākstāvošajiem. Nekļūsti pārgalvīgs pie auto stūres.

JAUNAVA Samērā atbilstoša diena finansiālajiem darījumiem. Tu lieliski pratīsi izmantot situāciju savā labā, tādejādi gūstot maksimālu labumu. Var rasties dažas interesantas, ievērības cienīgas idejas.

SVARI Būtiskākās lietas ieteicams paveikt dienas pirmajā pusē, jo tad būsi možs un enerģijas pilns. Pēcpusdienā nav izslēgta neliela grūtsirdība, kuru veiksmīgi palīdzēs kliedēt kolēģu jautrās sejas.

SKORPIONS Šis tev joprojām būs aktīvās rosības laiks! Nebīsties šķēršļu, jo tie tev liks saņemties un visiem spēkiem virzīties priekšu! Draugi var sniegt tik nepieciešamo morālo atbalstu.

STRĒLNIEKS Kāds Strēlnieka zīmes pārstāvis var saņemt uzslavas no priekšniecības. Tomēr tas nav iemesls, lai palaistos slinkumā. Tieši pretēji, tev nāksies pūlēties dubultā, lai attaisnotu uz sevi liktās cerības.

MEŽĀZIS Profesionālajiem pienākumiem var traucēt sakāpinātas emocijas, tās laupīs koncentrēšanās spējas. Lai mazinātu iekšējo spriedzi, zvaigznes iesaka pievērsties fiziskām aktivitātēm, pastaigām svaigā gaisā.

ŪDENSVĪRS Diena gana raiba, patiesi piemērota radošām iecerēm. Visām problēmām pieiesi ļoti inovatīvi, tā gūstot sev priekšrocību. Pieaugs personiskā pievilcība. Nav izslēgts, negribot iekarosi kāda sirdi.

ZIVIS Esi pašdisciplinētāks, neļauj mirkļa emocijām ietekmēt darba rezultātus. Vēlams būt dubultā piesardzīgam, ja tev ir darīšana ar grāmatvediskām niansēm, finanšu atskaitēm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu