Sestdienas horoskops: 3. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 3. augustam.

AUNS Tu veiksmīgi spēsi pielietot agrāk gūtās zināšanas, kaldinot jaunus biznesa plānus. Nav izslēgts, ka neformālā gaisotnē apspriedīsies ar sadarbības partneriem, centīsies ieskicēt topošā projekta aprises.

VĒRSIS Iespējami neplānoti izdevumi, kuri būs pamatojami ar pēkšņu vēlmi iegādāties, ko sev sirdij tīkamu. Nav izslēgts, ka otrā pusīte par to nebūs pārāk lielā sajūsmā, taču vienlaikus izrādīs sapratni.

DVĪŅI Būsi par aktīvu, daudzveidīgu atpūtu. Nesmādēsi nedz izbraucienu pie dabas, nedz tusiņu draugu lokā. Galvenais priekšnosacījums būs krāšņas un atmiņā paliekošas emocijas!

VĒZIS Attiecībās ar otro pusīti būs atkarīgas no tavas pretimnākšanas un spējas samierināties ar partnera trūkumiem. Ja jūsu starpā rodas pārāk liels saspīlējums, varbūt pavadiet dienu katrs savā nodabā.

LAUVA Gribēsi būt uzmanības centrā, tāpēc dosies uz kādu izklaides pasākumu vai arī sarīkosi nelielu ballīti pie sevis mājās. Šodien gūtie kontakti var lieti noderēt turpmākajās profesionālajās gaitās.

JAUNAVA Visticamāk sekosi partnera izklaides ceļvedim, kurš gan solās būt pietiekoši interesants, piesātināts. Ja dodies tālākā ceļā, pārbaudi auto tehnisko stāvokli, lai nesanāk nejauki pārsteigumi.

SVARI Rūpēsies par mājinieku, it sevišķi atvasīšu labsajūtu. Lai sasniegtu kāroto, nežēlosi nedz līdzekļus, nedz laiku. Dienas izskaņā vēlēsies nedaudz pabūt vienatnē, izbaudīt mieru un klusumu.

SKORPIONS Labprāt pavadīsi dienu sevis izglītošanai. Jo īpaši tevi aizraus sasniegumi tehnikas nozarē. Interneta sniegtās iespējas, ļaus izveidot jaunus kontaktus ar līdzīgi domājošajiem.

STRĒLNIEKS Esi savaldīgāks emociju brīžos, neļauj savai ugunīgajai, straujajai dabai aizskart līdzcilvēku jūtas. Ja pievērsies atvasīšu audzināšanai, apzinies, ka uzstājība nebūs pareizais ceļš uz panākumiem.

MEŽĀZIS Kāds Mežāža zīmes pārstāvis var izjust nopietnāku interesi par filozofiskām lietām. Nav izslēgts, ka notikumi profesionālajā sfērā liks aizdomāties par savu patieso vietu, sūtību dzīvē.

ŪDENSVĪRS Šodien jūtami atplauks tavas pozitīvās rakstura īpašības. Būsi jautrs, oriģināls un kaislīgs mīlas frontē. Dažiem Ūdensvīriem var rasties pēkšņa iedvesma doties romantiskā piedzīvojumā.

ZIVIS Nemēģini pārliecināt līdzgaitniekus par savu taisnību. Respektē katra individuālos uzskatus un iespēju robežās, pat centies atbalstīt tos! Zvaigznes iesaka parūpēties par veselīgāku ikdienas pārtiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu