Krievijas atbilde HBO: Gaidāms jauns seriāls par Černobiļu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: скриншот видео

Vēl arvien filmu forumos tiek diskutēts par HBO kanāla "Černobiļa" minisērijām, kas tika filmētas Lietuvā. Šobrīd Krievijā tiek filmēts atbildes seriāls par Černobiļas traģēdiju. Projektu atbalsta Krievijas Federācijas Kultūras ministrija, vēsta portāls "Unian".

Filmēšanas kompānija jau ir izlaidusi seriāla pirmo treileri. Zināms, ka filmēšana notiek Krievijā un seriāls iznāks jau šogad.

» "Černobiļas" fenomens. Jaunā kulta seriāla panākumu atslēga

Internetā jau ir aktīvi sākušās diskusijas par projektu un izskanējušas aizdomas par izkropļotu vēstures atskatu seriālā.

Seriāla galvenais varonis būs nevis negadījuma likvidators, bet gan padomju specdienestu darbinieks.

Sižera līnija sākas ar notikumiem, kas norisinās dažas stundas pirms traģēdijas. Tad tiek parādīts pats sprādziens un notikumi dažus mēnešus vēlāk. Galvenais varonis ir militārā pretizlūkošanas pulkvežleitnants Andrejs Nikolajevs, kurš veic CIP aģenta Alberta Lenca meklēšanu.

Galvenajam varonim ir grūts uzdevums - apturēt spiegu un novērst eksploziju atomelektrostacijā Černobiļā.

» Fotostāsts: Saulaina, bet baisa diena. Kā Lietuvā filmēja pasaulē populāro seriālu "Černobiļa"

Ieskats jaunajā seriālā:

Zināms, ka sērijas tiek izstrādātas ar Krievijas Federācijas Kultūras ministrijas atbalstu. Žurnālisti ziņo, ka 2014. gadā šim projektm tika piešķirti 30 miljoni rubļu. Jau pirmās sērijas ainas bija jāiesniedz 2016. gadā, bet datumi pārcēlās uz 2019. gada aprīli.

» Černobiļas katastrofas "neredzamie cilvēki". Drūmā fotoprojektā parāda dzīvi Baltkrievijas internātskolās

Atgādinām, ka HBO dokumentālās minisērijas "Černobiļa" kļuva par īstu sensāciju starptautiskā līmenī un pat pirms filmēšanas pabeigšanas ieguva vislabāko "IMDb" reitingu, aiz sevis atstājot līderi "Troņu spēles".

Foto: HBO seriāla "Černobiļa" filmēšana Lietuvā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu