Romā plaši meklēts un atrasts nežēlīgs policista slepkava

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Itāļu karabiniera Mario Čerčjello-Regas slepkavības vieta.
Itāļu karabiniera Mario Čerčjello-Regas slepkavības vieta. Foto: EPA/Scanpix

35 gadus vecais karabinieru (žandarmērijas) darbinieks Mario Čerčjello-Rega tika nodurts Prati rajonā netālu no Vatikāna. Šī brutālā slepkavība guvusi plašu rezonansi valsts mērogā. Viņš bija apprecējies pirms nedaudz vairāk kā viena mēneša, vēsta LETA.

Romas centrā piektdienas, 26. jūnija, rītā tika nodurts policists, un šajā slepkavībā ir atzinies kāds ASV pilsonis, ziņoja Itālijas mediji.

Itālijas ziņu aģentūra ANSA vēstīja, ka divi ASV pilsoņi tika aizvesti uz nopratināšanu karabinieru štābā un viens no viņiem atzinās šī policista noduršanā.

Karabinieri iepriekš bija paziņojuši, ka slepkava, "domājams, ir kādas Āfrikas valsts pilsonis". Saskaņā ar izmeklēšanas ziņu avotu teikto, ko citēja ziņu aģentūras ANSA un "Adnkronos", Čerčjello-Rega un citi policisti piedalījās operācijā pret diviem laupītājiem.

Šie laupītāji bija atņēmuši mobilo telefonu un naudas maku kādam vīrietim, kuram vēlāk tika paziņots, ka viņš var atgūt savas mantas, ja samaksās 100 eiro. Aplaupītais vīrietis par šo noziegumu paziņoja policijai un vienojās ar laupītājiem par satikšanās vietu. Viņa vietā tur ieradās karabinieri, kuriem viens laupītājs uzbruka ar nazi.

Čerčjello-Rega tika sadurts astoņas reizes, sociālajā tīklā "Facebook" paziņoja karabinieri.

Itālijas iekšlietu ministrs Mateo Salvīni tviterī bija pavēstījis, ka galvaspilsētā ir izvērsta slepkavas meklēšanas operācija, lai notvertu šo "kropli".

"Esmu pārliecināts, ka viņi to notvers un viņš pilnībā samaksās par savu vardarbību ar piespiedu darbu cietumā līdz sava mūža galam," paziņoja Salvīni.

Itālijas likumi gan neparedz piespiedu darbu cietumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu