Iereibuši šoferi Dzērumos sarīko sacīkstes ar policiju, kas beidzas ar avāriju (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Reģionālās pašvaldības policija kādas darbadienas pievakarē Ķekavas novada Dzērumos aizturējusi divus iereibušus vīriešus, kas uz ceļa ar mašīnu veikuši vairākus bīstamus manevrus un beigu beigās avarējuši, vēsta raidījums "Degpunktā".

Uz viena no Dzērumu galvenajiem ceļiem patruļas darbinieki ievērojuši melnu BMW markas spēkratu, kas likumsargu uzmanību pievērsis ar savu neparasto uzvedību - kādā mirklī mašīna mazliet nobraukusi no ceļa, tad strauji paātrinājusi savu gaitu, tad atkal - strauji samazinājusi.

Likumsargi izlēmuši paātrināt savu gaitu, taču mašīnas vadītājs kārtējo reizi izpildījis savādu manevru - viņš apstādinājis auto ceļa vidū un uzsācis braukt atmuguriski. Šajā mirklī policisti vadītāju lūguši apturēt transporta līdzekli, ko viņš ignorējis un uzsācis bēgšanu.

» Dzērājšoferis Bolderājā vizinās pa kapiem

Mašīna apdzīvotajā vietā sasniegusi pat 100 kilometru stundā ātrumu. Policisti turpinājuši sekošanu līdz kādā pagriezienā likumpārkāpēju auto izslīdējis no ceļa un iebraucis grāvī. Tad policijas darbinieki, pārbaudot transportlīdzekli secinājuši, ka mašīnā atrodas divi vīrieši alkohola reibumā.

Avarējušie vīrieši tad uz likumsargu prasību izkāpt no spēkrata reaģējuši ar apvainotu apgalvojumu, ka pie avārijas vainīgi policisti, kas vīriešus ir "dzenājuši". Abi vīrieši attiecās veikt alkohola līmeņa noteikšanas testu, taču to, ka vīrieši bijuši dzēruši, apstiprinājušas slimnīcā veiktās pārbaudes.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu