"Reti kad gadās, ka pazudušo atrod pirms pazušanas fakta konstatēšanas." Acīgs braucējs Igaunijā izglābj sirmgalvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Piektdien, 26. jūnijā, vilciena maršrutā Valga-Tallina noticis neparasts incidents - kāds acīgs pasažieris ievērojis senioru, kurš, visticamāk, būtu apmaldījies un pazudis, vēsta portāls "Postimees".

"Aizvien biežāk notiek tā, ka "pazudušo" izdodas atrast vēl pirms paša pazušanas fakta. Tā notika arī šodien - uz palīdzības tālruni piezvanījis kāds cilvēks, kurš pamanījis aizdomīgu vecu vīru, kurš braucis maršrutā Valga - Tallina," vēsta vietējās policijas prefektūra.

Pēc sarunas ar vīru noskaidrojies, ka viņš nesaprot, kādēļ un uz kurieni brauc. Pasažieris nojautis, ka pensionāram nepieciešama palīdzība un nekavējoties sazinājies ar likumsargiem. Likumsargi vēlāk noskaidrojuši, ka vīrietis bija izgājis no savām mājām Igaunijas dienvidos, taču viņa pilsētā vēl neviens nebija pamanījis pazušanu. Vīrietis iesēdināts policijas mašīnā un aizgādāts mājās.

» "Viņa čībās stāvēja lietū!" Nejaušības dēļ policija atrod meklēšanā izsludinātu sirmgalvi

"Mēs varam tikai minēt, cik tālu vīrietis prāta neskaidrības mirklī būtu aizgājis un cik ilgi būtu meklēšanas darbi, ņemot vērā to, ka neviens nav zinājis, ka viņš dodas uz Tallinu," minējuši prefektūras darbinieki, kuri silti pateikušies arī uzmanīgajam un iejūtīgajam pasažierim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu