Sevastova: Bija neaprakstāmi spēlēt savu atbalstītāju priekšā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova cer ka WTA turnīrs Jūrmalā kļūs par tradīciju, apbalvošanas ceremonijā pauda sacensību čempione.

Sevastova svētdien triumfēja Jūrmalas WTA "International" turnīrā, kas bija Latvijā pirmās šāda līmeņa sacensības.

Sevastova finālā ar rezultātu 3-6, 7-5, 6-4 pārspēja Polijas tenisisti Katažinu Kavu.

Sevastova WTA rangā ieņem 11.vietu un šajā turnīrā bija izlikta ar pirmo numuru, kamēr Kava ir reitinga 194.pozīcijā un Jūrmalā debitēja WTA turnīra finālā. Iepriekš sportiste pārvarēja sacensību kvalifikāciju.

"Vēlētos apsveikt Katažinu, kura ļoti labi aizvadīja šo nedēļu. Ja viņa tā turpinās, tad būs pirmajā simtniekā," pēc uzvaras teica Sevastova.

Tāpat Sevastova pateicās savam trenerim un dzīvesbiedram Ronaldam Šmitam.

"Paldies par visu. Paldies par to, ka pacel mani. Dažreiz ir grūti, reizēm runāju par daudz sliktu lietu. Es mīlu tevi un tu man esi pats labākais. Kopā esam lieliska komanda," pateicās Sevastova.

"Paldies organizatoriem, turnīra direktoram Aleksandram Ostrovskim, Latvijas Tenisa savienībai. Šis ir viens no labākajiem "International" turnīriem, kurā esmu spēlējusi. Nedrīkst aizmirst arī sponsors un visus tos, kuri palīdzēja. Visi ar aizrautību darīja, lai turnīrs notiktu.

Cerams, ka šis turnīrs kļūs par tradīciju. Bija neaprakstāmi spēlēt savu atbalstītāju priekšā. Nepadevos un cīnījos līdz galam. Bija grūti, bet mēs to izdarījām," pauda liepājniece.

Latvijas tenisiste par titula izcīnīšanu saņems 280 WTA ranga punktus un nonāks deviņu punktu attālumā no pirmā desmitnieka.

Sevastovas karjeras laikā izcīnījusi četrus WTA titulus. Bez Jūrmalas trofejas viņas kontā ir arī uzvaras turnīros Bukarestē (2018.), Maljorkā (2017.) un Ešturīlā (2010.).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu