Roiss saņem Vācijas gada futbolista titulu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas bundeslīgas kluba Dortmundes "Borussia" uzbrucējs Marko Roiss svētdien žurnāla "Kicker" aptaujā atzīts par labāko valsts uzbrucēju.

Uzbrucējs balsojumā ieguva 158 žurnālistu balsis, kamēr otrajā vietā ar 121 balsi bija Leverkūzenes "Bayer" spēlētājs Kai Havercs.

Roiss aizvadītajā sezonā 34 spēlēs izcēlās ar 17 gūtiem vārtiem, bet viņa pārstāvētā komanda tikai par diviem punktiem atpalika no pirmajā vietā esošās Minhenes "Bayern".

Iepriekš šo titulu Roiss izpelnījās 2012.gadā.

"Šī balva atspoguļo manus pēdējo divu gadu sasniegumus. Nav viegli atgriezties laukumā pēc saišu plīsuma, kuru piedzīvoju 2017.gadā, un pēc tam nopelnīt labāka spēlētāja balvu," gandarīts par sasniegto bija futbolists. "Tas dara mani lepnu, jo pierāda, ka esmu bijis uz pareizā ceļa kopš atgriezos no traumas."

Tāpat Roiss jūnijā notikušajā balsojumā starp Vācijas futbolistu arodbiedrības locekļiem arī spēlētāju balsojumā izpelnījās labākā futbolista godu.

Savukārt Anglijas premjerlīgas komandas "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops izpelnījās labākā Vācijas speciālista balvu, bet savu vadīto klubu viņš aizvadītajā sezonā aizveda līdz triumfam UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Par labāko spēlētāju dāmu konkurencē jau trešo gadu pēc kārtas kļuva Dženifere Maroza.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu