"Hārtlijs ilgi nekur nav noturējies. Viņš ļoti daudz lamājas!" Krievijas hokeja leģenda par trenera darba stilu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs (centrā)
Bobs Hārtlijs (centrā) Foto: www.hawk.ru

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs spēļu un treniņu laikā ļoti daudz lamājas, intervijā Krievijas medijiem atklājis leģendārais hokejists Valērijs Kamenskis.

Kopš 2017.gada Hārtlijs ir Latvijas valstsvienības galvenais treneris. Savukārt pagājušajā sezonā sāka vadīt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Omskas "Avangard" ar kuru aizkļuva līdz finālsērijai. 

Finālā "Avangard" atzina Maskavas "CSKA" vienībās pārākumu. 

Kanādietis ir slavens ar to, ka nekautrējas lietot lamu vārdus gan treniņos, gan spēlēs. Krievu hokejists Kamenskis, kurš 1996.gadā kopā ar Sandi Ozoliņu izcīnīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausu, vēlāk spēlēja Hārtlija vadībā un atzina, ka viņš ir ļoti stingrs speciālists. 

"Ilgi viņš gan nekad nekur nav noturējies. Hārtlijs ir ļoti stingrs treneris, prasa disciplīnu. Ļoti labs psihologs, ar harizmu, taču viņš ļoti daudz lamājas. Pats arī esmu dabūjis no Hārtlija."

Kamenskis arī uzslasvēja Hārtliju par to, ka vinš katram hokejistam spēj atrast vajadzīgo pieeju, lai no viņa iegūtu vajadzīgo rezultātu.

Aprīļa beigās Krievijas mediji ziņoja, ka Hārtlijam draud četru gadu diskvalifikācija par antidopinga noteikumu pārkāpšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu