Vīrietis Frankfurtē nogalinājis astoņgadīgu zēnu, nogrūžot viņu vilciena priekšā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Frankfurtes centrālajā dzelzceļa stacijā kāds vīrietis pirmdien, 29. jūlijā, nogrūdis uz sliedēm vilciena priekšā astoņgadīgu zēnu un viņa māti, kurai izdevies izglābties, taču zēns no gūtajiem ievainojumiem miris.

Policija izmeklē notikušo kā slepkavību.

Aculiecinieki ziņoja, ka vīrietis nogrūdis zēnu un viņa māti no septītās platformas. Pirms meties bēgt, vīrietis mēģinājis nogrūst uz sliedēm vēl vienu cilvēku, taču tas viņam nav izdevies.

40 gadus vecajai sievietei izdevās izvairīties no ātrgaitas vilciena, kas strauji tuvojās, taču viņas dēls guva nāvējošus ievainojumus, atklāja policija. Sieviete nogādāta slimnīcā.

Aizdomās turamais aizbēdzis, taču viņu ar garāmgājēju palīdzību izdevies aizturēt pie dzelzceļa stacijas.

Domājams, ka aizdomās turamais ir Eritrejas pilsonis, atklāja Hesenes zemes iekšlietu ministrs.

Vācijas iekšlietu ministrs Horsts Zēhofers notikušā dēļ pārtrauca savu vasaras atvaļinājumu un sasauca galveno drošības dienestu vadītāju tikšanos.

Ministrs norādīja, ka visa informācija par notikušo vēl nav noskaidrota, bet uzsvēra, ka vainīgais tiks saukts pie atbildības.

Vācijas galēji labējā partija "Alternatīva Vācijai" (AfD) nekavējās sasaistīt notikušo ar lielo migrantu pieplūdumu pēdējos gados, un pieprasīja, lai valdība "beidzot sāk aizsargāt šīs valsts pilsoņus".

Līdzīgs uzbrukums Vācijā notika pirms desmit dienām, kad kāds vīrietis nogrūda uz sliedēm vilciena priekšā 34 gadus vecu sievieti, kura no gūtajām traumām mira.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu