"Disney" zvaigzne Bella Torna nākusi klajā ar pārsteidzošiem paziņojumiem par savu seksualitāti un piedzīvoto vardarbību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

​Aktrise un dziedātāja Bella Torna (21), reklamējot savu grāmatu "Life of a Wannabe Mogul", intervijās ASV medijiem paziņojusi, ka ir panseksuāla. Zvaigzne arī atklājusi, kā spējusi pārvarēt disleksiju un seksuālu vardarbību.

Torna savu karjeru sāka 13 gadu vecumā "Disney" seriālā "Shake It Up". Savā grāmatā nu jau pieaugusī zvaigzne runā par grūtībām sevi pieņemt, piedzīvoto apcelšanu disleksijas dēļ, pārdzīvoto seksuālo vardarbību, kā arī pati par savu seksualitāti.

"Es nemācēju lasīt, bet man izdevās to izdarīt, lasot scenārijus," Torna pastāstīja, kā filmēšanās seriālā viņai palīdzējusi cīnīties ar disleksiju.

Torna ir ne tikai veiksmīga aktrise un dziedātāja, un nu arī autore, bet arī savākusi vairāk nekā 20 miljonus sekotāju vietnē "Instagram". Viņa atzīst, ka reizēm jūtot trauksmi par to, ka esot jāparāda sevi noteiktā gaismā.

"Es domāju tāpat, kā daudz citi. "Instagram" ir mūsu sliktākā maska," sacīja zvaigzne. Bet īstā Bella Torna "ir tā mazā meitenīte, kas ir grāmatā."

Runājot par seksuālo vardarbību, Torna atklāja, ka tā sākusies, kad viņai bijuši seši gadi, un nav rimusies līdz pusaudžu vecumam. Tagad viņa uzskata, ka cieta no Stokholmas sindroma.

"Es domāju, kad tu uzaudz ar kādu kopā, un tu nezini, ka tas ir nepareizi," sacīja Torna. "Tas šķiet kā ikdienas daļa, kā nekas īpašs."

Aktrise joprojām jūtot dusmas, bet vairāk uz sabiedrību kopumā, jo netiekot darīts pietiekami, lai šādi gadījumi nenotiktu.

Kā zināms, Torna 2016. gadā sociālajā tīklā "Twitter" paziņoja, ka ir biseksuāla un vienlaicīgi sāka attiecības ar jūtūberi Tanu Mongo un reperi Mod Sun. Taču tagad viņas izpratne par savu seksualitāti ir mainījusies.

"Es to nezināju, bet īstenībā esmu panseksuāla, tagad to saprotu." Viņa šo terminu pati definēja šādi: "Tev patīk, kas tev patīk."

"Tai nav obligāti jābūt meitenei vai puisim vai… viņai, viņam, tam. Tev vienkārši patīk konkrētā personība, būtne. Nav svarīgi, kas tur notiek. Ja tev patīk, tad patīk." Pašlaik Bella ir attiecībās ar itāļu dziedātāju Bendžaminu Maskolo.

Pēdējos gados iznākuši no skapja kā panseksuāli ir arī aktrise un dziedātāja Džanelle Monē un grupas "Panic! at the Disco" solists Brendons Jūrijs.

Panseksualitāte ignorē atšķirības starp dzimumiem un seksuālo identitāti, orientējoties tikai uz garīgo tuvību, sapratni un savstarpēju cieņu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu