Verati neesot no Neimara dzirdējis runas par vēlmi pamest PSG

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Francijas futbola granda Parīzes "Saint-Germain" (PSG) spēlētājs Marko Verati trenējoties kopā ar brazīlieti Neimaru, ne reizi neesot dzirdējis par viņa vēlmi pamest titulēto komandu.

Verati ar paziņojumu nāca klajā pēc tam, kad jūnija beigās Spānijas kluba "Barcelona" viceprezidents Žordi Kardoners atklāja, ka Neimars labprāt atgrieztos Katalonijā.

"Ne reizi neesmu dzirdējis Neimaru sakām, ka viņš vēlas pamest PSG," Verati stāstīja franču medijam RMC. "Neskaitot to, man nav ne jausmas, ko viņš ir teicis sarunās ar PSG. Ja spēlētājs vēlas pamest komandu, klubam tas būtu jāatļauj, protams, pirms tam izvērtējot finansiālos aspektus. Nedrīkst komandā paturēt futbolistu, kurš vēlas doties prom."

"Protams, es nebūtu priecīgs, ja viņš dotos prom," piebilda Verati. "Viņš ir lielisks spēlētājs, tomēr šī situācija ir jārisina viņam pašam un PSG."

Tikmēr paredzams, ka Neimars nepiedalīsies PSG pirmssezonas tūrē Āzijā, kurā klubam paredzēta pārbaudes spēle Ķīnā pret vienību no Sidnejas. Tāpat Neimars nevarēs spēlēt Francijas Superkausa mačā pret "Rennes" vienību, jo viņam aizvien ir jāizcieš diskvalifikācija, kuru viņš nopelnīja aizvadītajā sezonā Francijas kausa spēlē.

Neimars aizvadītajā sezonā pēc Francijas kausa finālspēles, kurā tika piedzīvots zaudējums, atļāvās iedunkāt kādu līdzjutēju, tāpēc futbolistam tika piešķirta trīs spēļu diskvalifikācija.

Tāpat Neimaram arī būs jāizlaiž nākamās trīs UEFA Čempionu līgas spēles, jo pēc zaudētajām astotdaļfināla spēlēm pret Mančestras "United" uzbrucējs asi kritizēja tiesnešu darbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu