Linda Mūrniece par sapņu vīrieti: Viņš iedod buču par pankūkām un to, ka esi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos publiskojusi ļoti atklātu ierakstu, kurā detalizēti apraksta sapnī redzēto vīrieti. 

"Sapnī redzēju, ka viņš man ir uzdāvinājis simts sarkanas rozes. Pamodos un sapratu, ka tas nav viņš un arī rožu nav. Nebija vilšanās, nepavisam. Jo es viņu esmu izdomājusi. Nē, iedomājusies," iesāk Mūrniece.

Viņa turpina: "Iedomājusies, ka no rītiem pamostoties, viņš smaidot pasaka "labrīt" un iedod buču par pankūkām un to, ka esi.

Ka viņš neīgņojas un ļauj bužināt savus matus vai pieskarties, nepasakot, ka tas ir kaitinoši.

Iedomājusies, ka tas ir viņš, kas nomazgā mašīnu pēc tam, kad esam izklejojušies pa smilšainiem zemes ceļiem. Ka viņš nomaina mani pie stūres, kad esmu braukusi jau trešo stundu. Iedomājusies, ka ejam kopā uz pirmizrādi un viņš mani lepni apskauj, pozējot fotogrāfiem."

"Un vienmēr laimīgi skatās uz mani, kad esmu tuvumā, bet pietiekami tālu, lai meklētu. Iedomājusies, ka viņš saņem manu roku un uz mammas jautājumu: "Vai jūs varētu apprecēties?" bez apdomāšanās atbild apstiprinoši," tēlaini nobeidz Linda.

Mūrnieces ieraksts saņēmis gandrīz 300 "patīk", kā arī komentārus no sievietēm, kuras arī dalījušās savās sajūtās. 

Tāpat Lindas sekotājas novēl viņai arī dzīvē satikt šādu vīrieti, un iedrošina par saviem pārdzīvojumiem rakstīt arī turpmāk. 

Pati Linda pie kāda komentāra atklājusi, ka viņa gatavojas rakstīt grāmatu. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu