Turpinās nesaskaņas "Bayern" kluba vadībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Niko Kovačs
Niko Kovačs Foto: EPA/Scanpix

Nesaskaņas starp futbola kluba Minhenes "Bayern" galveno treneri Niko Kovaču un izpilddirektoru Karlu Heincu Rummenigi aizēnojušas pārbaudes spēlē izcīnīto graujošo uzvaru pār "Fenerbache".

Uzvarai ar 6:1 pār "Fenerbache" kluba ģērbtuvēs būtu jāienes pozitīvu enerģiju, tomēr nesaskaņas starp abiem vadītājiem nomākušas gaisotni pirms sestdien gaidāmās Superkausa spēles pret Dortmundes "Borrusia".

Iepriekš jau ziņots, ka "Bayern" pirms gaidāmās sezonas savā paspārnē vēlas iegūt Līroju Sanē, par ko Kovačs nesen medijiem izteicās ļoti pārliecinoši, piebilstot, ka, viņaprāt, klubam ir reālas iespējas iegūt šo spēlētāju. Tikmēr šāds paziņojums neapmierināja Rummenigi.

"Man nepatika tas, ko teica Kovačs un es to neslēpju," atzina izpilddirektors.

Nesaskaņas starp abiem valda jau labu laiku, bet jau pirms šīs sezonas tika mēļots, ka horvātu speciālists varētu nemaz neturpināt darbu "Bayern". Par Kovača nākotni Minhenē Rummenigem bija šaubas jau pērn, bet izcīnītās uzvaras Vācijas čempionātā un kausa izcīņā bažas nedaudz remdējušas, lai arī direktors aizvien nebija apmierināts ar astotdaļfināla zaudējumu UEFA Čempionu līgā, kad nācās atzīt turnīra uzvarētājas "Liverpool" pārākumu.

Tikmēr pēdējās nedēļās Rummeniges attieksme pret Kovaču bijusi krietni piezemētāka, tomēr kluba aprindās mēļo, ka savu amatu drīzumā varētu atstāt tās prezidents Ule Hēness, kurš iepriekš vairākkārt atbalstījis Kovača nostāju. Tādējādi horvāts paliks viens cīņā ar kluba direktoru.

Neizpratni par Kovača izteikumiem pauda arī sporta direktors Hasans Salihamidžičs. "Mums visiem ir piekodināts nerunāt par spēlētājiem, kuriem aizvien vēl ir līgumi ar citām vienībām. Ir ļoti svarīgi, ka mēs šos noteikumus ievērojam arī nākotnē," teica speciālists.

Savukārt pats Kovačs iepriekš jau atvainojies par pausto viedokli, tomēr vai tas ietekmēs Sanē pievienošanos "Bayern", to rādīs laiks. Tikmēr Mančestras "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola neslēpa, ka nevēlas pārdot Sanē.

"Bayern" aizvien lūko iegūt kādu augstas klases futbolistu, jo tās rindas pēc aizvadītās sezonas pameta pieredzējušie Franks Riberī un Arjens Robens, bet starpsezonā komandu papildinājuši aizsargi Benžamēns Pavārs un Lukas Hernandezs. Šie papildinājumi gan neapmierina kluba atbalstītājus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu