ASV vīrietis mātes ledusskapī atrod sasalušu jaundzimušā līķi, kas tur stāvējis teju 50 gadus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Ādams Smits atzīst, ka viņš zinājis par kartona kasti ledusskapja saldētavā visu viņa dzīvi. Viņam tika teikts, ka tur atrodas vecāku kāzu tortes uzlika, ko bijis žēl mest ārā, taču patiesība viņu šokēja. Kastē atradās perfekti saglabājies bēbīša ķermenis, kas saldētavā stāvējis vairākus desmit gadus, vēsta raidsabiedrība CNN.

ASV, Misūri štatā, 37 gadus vecais dēls zvanīja policijai agrā svētdienas rītā, kad beidzot atklājis kastes saturu.

Kaste bija ievīstīta vairākos atkritumu maisos un pēc izmēra bija aptuveni kā kurpju kaste un tā atradās mātes ledusskapī, kopš viņš sevi atceras.

"Atceros, kad mani mazā bērnībā ļoti vilināja noskaidrot, kas atrodas tajā kastē, un vienreiz es ar nazi mēģināju atplēst plastikāta maisus, taču neveiksmīgi. Pēc tam es līdz šim tai nebiju pieskāries," atklāj Smits.

Noslēpumainā kaste ar māti kopā pārceļojusi pa četriem ASV štatiem, visbeidzot 25 gadus stāvēja ledusskapī Misūri štatā, kur mitinājās sieviete līdz savai pēdējai dzīves dienai.

Pēc uzzināšanas, ka viņai diagnosticēts plaušu vēzis, Ādams janvārī ievācās pie viņas. Sieviete nomira 21. jūlijā.

Pēc mātes nāves, agrā svētdienas rītā Smits teica, ka viņš atvēris saldētavu, lai ieliktu ūdens pudeli un ieraudzījis noslēpumaino kasti, ko nolēmis beidzot atvērt.

"Es joprojām ticēju, ka kastē ir kāzu kūkas uzlika. Tas ir tieši tas, ko es pieņēmu," sacīja Smits. Atverot kasti, viņš ieraudzīja rozā vilnas segā kaut ko ievīstītu.

Ieliekot roku zem segas, viņš sajutis pēdu un mazus pirkstiņus. Sega mazliet aizslīdēja, un viņš ieraudzīja mazuļa pēdu. Kad viņš sācis ņemt nost segu pavisam, Smits ieraudzīja zīdaiņa matus.

"Bērns izskatījās tīrs. Uz tā nebija asiņu, tas izskatījās pēc jaundzimuša bērna," atklāja vīrietis. "Āda un viss pārējais bija neskarts."

Tagad Smitam ir vēl vairāk jautājumu un teoriju par to, kas varētu būt bijis bērniņš. Viņš teica, ka atmiņām no bērnības tagad ir jauna nozīme, piemēram, laiks, kad viņa mamma bija sajukusi, kad viņam bija septiņi vai astoņi gadi.

"Viss, ko viņa man teica, bija "manai pirmdzimtajai Dženiferai šodien būtu bijis 21 gads,"" sacīja Smits.

Viņš uzskata, ka zīdainis saldētavā varētu būt Dženifera - ja tā, tas nozīmētu, ka zīdainis nomira pirms apmēram 50 gadiem.

Policija ir piesaistījusi tiesu ekspertīzi, lai pārbaudītu mazuli.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu