Rīgā agrāk sodīta kabatzagle aizturēta par 88 gadus vecas pensionāres apzagšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policists. Ilustratīvs attēls.
Policists. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā otrdien policija aizturējusi agrāk sodītu kabatzagli par 88 gadus vecas sievietes apzagšanu, informēja Valsts policija.

Imantas mikrorajona autobusa pieturā likumsargi pamanīja jau iepriekš policijas redzeslokā nonākušu 1972.gadā dzimušu sievieti, kura tikko kā bija izkāpusi no 36.maršruta autobusa un pie sevis mēģināja noslēpt, iespējams, svešu naudasmaku.

Policija veica pārbaudi un guva apstiprinājumu, ka maks pieder citai personai. Garnadze nekavējoties aizturēta un nogādāta policijas iecirknī.

Policija noskaidroja, ka aizturētā sieviete ir apzagusi 88 gadus vecu pensionāri. Sirmgalve bija braukusi ar autobusu uz mājām un nebija pamanījusi, ka autobusā viņai no somiņas tiek izvilkts naudas maks.

Policija sazinājās ar cietušo sievieti, pieņēma viņas iesniegumu par zādzību un atdeva maku.

Aizturētā sieviete jau iepriekš trīs reizes ir sodīta par kabatzādzībām.

Policija atgādina, ka kabatzagļi visbiežāk noziegumus izdara sabiedriskajā transportā, tā pieturvietās, Centrālajā stacijā, tuneļos un tirgū. Maki, telefoni un citas vērtīgas mantas ir jāglabā iekškabatās, kā arī rokassomas un plecu somas jānēsā priekšpusē un pēc iespējas tās jāpietur. Tāpat nevajadzētu vērtīgas mantas glabāt mugursomā, no kuras garnadži tās var nemanāmi izvilkt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu