Zodiaka zīmes, kurām ir nosliece uz aptaukošanos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Protams, kārtīgi paēst ir viena no dzīves lielākajām baudām, taču dažkārt kāre pēc gardumiem var atstāt nepatīkamas sekas uz vidukļa zonu. Krievu astroloģe Diāna Podļesnaja portālam "Postimees" atklājusi - kuras Zodiaka zīmes ir "riska zonā" un kurām par saviem apkārtmēriem parasti nevajadzētu uztraukties.

Svari, Dvīņi, Auns, Strēlnieks un Ūdensvīrs

Šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem par lieko svaru, pēc astroloģes domām, būtu jāuztraucas vismazāk - zem šiem zvaigznājiem dzimušie parasti izvēlas aktīvu dzīvesveidu un dinamisku darba vidi, kas pasargā no "lieko uzkrājumu" veidošanās.

Mežāžis

Šīs čaklās Zodiaka zīmes pārstāvji tik daudz laika un enerģijas pavada darbā, ka tiem gluži vienkārši nerodas iespēja pārmērīgi ēst, tādēļ arī tiem aptaukošanās parasti nedraud.

Skorpions

Emocionālie Skorpioni bieži vien izjūt straujas emociju izmaiņas, kas negatīvi ietekmē apetīti. Tiesa, jāņem vērā, ka Skorpioni var izlemt savas bēdas slīcināt našķos, kas var atstāt negatīvas sekas uz viņu pašsajūtu.

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl sevi palutināt ar kādu īpašu ēdienu un bieži vien ēd ārpus mājām, taču veiksmīgā kārtā tas tikpat kā neatstāj pēdas uz viņu slaidumu.

Jaunava

Pendantiskās un mūžam rūpīgās Jaunavas nemitīgi seko līdzi savam uzturam un fizisko aktivitāšu līmenim, kā arī ar lielu entuziasmu izmēģina dažādas jaunas diētas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem parasti par vidukļa apkārtmēru nav jāuztraucas.

Vērsis

Par lieko svaru visvairāk vajadzētu domāt tieši šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem. Vērši daudz laika pavada virtuvē, jo šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir īpašs kulinārs talants. Ēšana ir viena no zem Vērša zvaigznāja dzimušo galvenajām baudām, kas, diemžēļ, bieži vien atstāj savas pēdas arī uz viņu figūrām.

Vēzis

Arī jūtīgie Vēži ir "riska grupā" - šīs Zodiaka zīmes pārstāvji dievina rosīties virtuvē, taču, kā zināms, labs pavārs vienmēr nogaršo visu, ko gatavo. Astroloģe Vēžiem iesaka būt uzmanīgiem un baudīt kulināros priekus ar apdomu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu