Sasēja rokas un kājas un nosita ar cirvi. Balvos tiesās sievieti un viņas brāļus par slepkavības pastrādāšanu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Balvu rajona prokuratūras prokurore tiesai nodevusi krimināllietu, kurā pie kriminālatbildības saukti vienas ģimenes locekļi. Divi brāļi apsūdzēti par personas nelikumīgu brīvības atņemšanu cietušā dzīvībai un veselībai bīstamā veidā, savukārt māsa apsūdzēta arī par slepkavību pastiprinošos apstākļos, portālam "Apollo" pavēstīja Latvijas Republikas Prokuratūras preses sekretāre Laura Majevska.

Kā norādīts lēmumā, šī gada februārī Balvu novada Bērzkalnes pagastā visi trīs aiz personiskas nepatikas pret savu paziņu, kopīgi lietojot alkoholu, sāka viņu sist, sasēja rokas un kājas, izveda viņu no mājas un noguldīja uz ledusskapja durvīm.

Pēc tam viņi vīrieti aizvilka līdz netālu esošajam mežam, kurs turpināja sist. Pēc kāda laika jaunā sieviete paņēma cirvi un sita cietušajam pa galvu un ķermeni. Rezultātā viņa noslepkavoja vīrieti.

Visi trīs apsūdzēti par noziedzīgu nodarījumu, kas paredzēts Krimināllikuma 152. panta otrajā daļā, sieviete apsūdzēta arī pēc Krimināllikuma 117. panta 2. punkta.

Lieta nodota izskatīšanai Rēzeknes tiesai.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu