Svētdienas horoskops: 11. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 11. augustam.

AUNS Jutīsies paguris, noskrējies. Tev būs nepieciešams brīdis, lai atgūtos, pabūtu vienatnē, vienkārši nedarītu neko. Labsajūtu var veicināt neliela pastaiga vai draudzīga saruna, ar kādu no tuvākajiem paziņām.

VĒRSIS Šī tev var izrādīties kā sava veida atklājumu diena. Viens variants mīļotais cilvēks var paust faktus, par kuriem nemaz nenojauti. Vai arī tu pats sevī atklāsi līdz šim nemanītas rakstura šķautnes.

DVĪŅI Būsi jautrs un komunikabls. Nav svarīgi, kādā sabiedrībā atradīsies, spēsi viegli uztvert līdzgaitnieku pausto informāciju un veidot ļoti interesantu, pilnvērtīgu dialogu. Nekļūsti pārgalvīgs pie stūres.

VĒZIS Noskaņojums šodien var izrādīties nedaudz nomācošs. Lai kliedētu drūmās domas, dodies ārpus mājas, pat ja īsti negribas. Esot cilvēkos, tu samērā ātri atgūsi dzīvesprieku un enerģiju.

LAUVA Saskarsmē ar radiniekiem var veidoties domstarpības uz līdzenas vietas. Šis nebūtu pats piemērotākais brīdis, lai apspriestu ģimenes biznesa ieceres vai risinātu attiecību jautājumus.

JAUNAVA Nebūs nekāds brīnums, ja dienu veltīsi praktiskām, saimnieciskām lietām. Fizisks darbs palīdzēs atbrīvoties no stresa un uzturēt sevi formā. Pēcpusdienā būsi paredzējis sev nelielu izklaidi.

SVARI Izrādīsi kaislīgāku attieksmi pret otro pusīti, kura tavus emocijas uzplūdus sagaidīs ar sajūsmu. Svarīgi nekļūt egoistiskam, rūpēties, lai caurmērā abu vēlmes tiktu uzklausītas, īstenotas.

SKORPIONS Uztraukumus var sagādāt atvasīšu provokatīvā uzvedība. Taču tev der apzināties, ka jo diplomātiskāk tu uz to reaģēsi, neizrādīsi dusmas, izmisumu, jo ātrāk minētās negācijas izkūpēs gaisā.

STRĒLNIEKS Labprāt paplašināsi savus sakarus, dibināsi jaunas draudzības, pārtrauksi esošās. Veiktās pārmaiņas nesīs ne tikai patīkamas vēsmas, bet arī uzvedīs tevi uz perspektīvām profesionālajām idejām.

MEŽĀZIS Ja draugi pratīs izraut tevi ārpus mājas, jutīsies viņiem patiesi pateicīgs, kaut gan ārēji to neizrādīsi. Otrā pusīte brīžiem var pārsteigt tevi ar saviem izteikumiem, taču tu tos neņemsi pārāk nopietni pie sirds.

ŪDENSVĪRS Spēsi saskatīt lietu, notikumu kopsakarības, kuras līdz šim paslīdēja garām tavai apziņai nepamanītas. Pilnīgi iespējams, kādam kļūsi par sava veida garīgo skolotāju vai vienkārši labu padomdevēju.

ZIVIS Kaut arī priekšplānā tev noteikti būs mājas rūpes, tomēr tu kaut kā atradīsi laiku arī darba lietu kārtošanai. Attiecībās ar jaunāko paaudzi nāksies būt krietni vien pacietīgam, lai sasniegtu kāroto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu