Pirmdienas horoskops: 5. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 5. augustam.

AUNS Šodien veiksmes atslēga būs nosvērta un mierīga rīcība. Jo sevišķi apdomīgam vajadzētu būt sarunās ar priekšniecību. Saskarsmē ar otro pusīti valdīs patīkama, romantiska gaisotne.

VĒRSIS Iespējams, gan pats, gan cilvēki tev apkārt būs izteikti sapņaini, aizdomājušies par dzīvi, tās patiesajām vērtībām. Šodien vēlamāk atturēties kārtot naudas jautājumus. Daudz labāk veiksies radošās lietas.

DVĪŅI Neaizraujies ar pļāpāšanu, centies vairāk laika veltīt praktiskām nodarbēm, kuras nes tev materiālu labumu. Ir vērts rūpīgāk ieklausīties priekšniecības norādēs un parūpēties, lai tevis dotie solījumi tiek pildīti.

VĒZIS Nekautrējies atzīt, ja nespēj kādu lietu paveikt paša spēkiem vai tev nepieciešams ilgāks laiks, lai izprastu sarežģītākos pienākumus. Apkārtējiem, priekšniecība būs saprotoša un atsaucīga.

LAUVA Tev var izdoties atrisināt ieilgušus strīdus ar radiniekiem vai priekšniecību. Pateicoties tam, būsi pacilātā noskaņojumā, ar entuziasmu ķersies klāt ikdienas pienākumiem. Vakarā vēlēsies izklaidēties.

JAUNAVA Nevajadzētu pārāk uztraukties par to vai visu paspēsi laikā. Tev ir lieliskas organizatora dotības un sistemātiska pieeja visam, ar to vien jau vajadzētu pietikt, lai lietas virzītos tev vēlamā virzienā.

SVARI Pārlieku radikālas metodes mērķa sasniegšanai nepalīdzēs, tu tādējādi tikai kaitēsi pats sev! Šodien nav ieteicams uzsākt jaunas lietas, veikt ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistīto.

SKORPIONS Dienas sākumā var būt grūti savākties un uzsākt darīt ikdienas darbus. Koncentrēšanos traucēs domas par privātās dzīves problēmām, kuru risināšanu var nāksies atlikt uz vakarpusi.

STRĒLNIEKS Lietišķa veida pārrunas, kā arī dažāda veida darba braucieni sola izdošanos, ja vien pats nepieļausi muļķīgas neuzmanības kļūdas. Noteikti atturies iesaistīties finansiālās afērās.

MEŽĀZIS Labprāt izpalīdzēsi apkārtējiem ar padomu, tādējādi ceļot savu autoritāti līdzcilvēku acīs. Paša darbos ies raiti. Šodien spēsi lieliski tikt galā ar grāmatvedības pienākumiem. Vakarā esi vērīgāks pie stūres.

ŪDENSVĪRS Vari kļūt pārlieku prasīgs pret apkārtējiem, it sevišķi tas izpaudīsies Ūdensvīriem, kuri ieņemt priekšnieka posteni. Der atcerēties, ka sakāpinātā stingrība sniegs absolūti pretēju efektu vēlamajam.

ZIVIS Būsi lieliskā omā, spēsi pierādīt sevi no labākās puses. Dienas var izrādīties patiesi veiksmīga Zivīm, kuras saistītas ar tirdzniecību, psiholoģiju un pirmsskolas vecuma iestādēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu