Otrdienas horoskops: 6. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 6. augustam.

AUNS Dienas panākumi būs tiešā veidā atkarīgi no tavas spējas izrādīt pretimnākšanu, būt iecietīgākam. Labs brīdis visa veida radošo ieceru īstenošanai. Pēcpusdienā nav izslēgta patīkama atkalredzēšanās.

VĒRSIS Šodien iesāktais var spēcīgi ietekmēt tavu tālāko karjeras attīstību. Nav izslēgts, kādam Vērsim izdosies noslēgt izdevīgu darījumu vai kā citādi izcelties, uz kolēģu fona. Tev var uzrasties jauns pielūdzējs.

DVĪŅI Dienu pavadīsi pie datora, meklējot sev vajadzīgo informāciju. Tiecoties pēc kārotā, pie viena iegūsi daudz dažādu vērtīgu atziņu, papildus zināšanu. Veiksme vairāk smaidīs IT jomas pārstāvjiem.

VĒZIS Nespēsi īsti tikt skaidrībā par savām jūtām. Nav izslēgts, pie tava apvāršņa būs parādījusies persona, kura arī izsauks iekšējas pretrunas. Labākais risinājums būtu izrunāties, ar kādu uzticamu personu.

LAUVA Tev šodien padosies visa veida praktiskie, saimnieciskie darbi. Nav izslēgts, labprāt uzņemsies rūpes, par kādu no jaunākajiem kolēģiem. Ja nepieciešams, vari ķerties klāt birokrātiskiem jautājumiem.

JAUNAVA Šobrīd aktuāla būs iegūtās pieredzes un paveikto darbu izvērtēšana, pieļauto kļūdu labošana un tālāka nākotnes plānošana. Sapņi būs interesanti un ļoti krāšņi, bet tiem nebūs dziļākas jēgas.

SVARI Darbs ritēs savu gaitu. Taču privātās dzīves notikumi var radīt uztraukumus. Galvenais neļaujies mirkļa emocijām, centies turēt sevi rokās, atturēties no impulsivitātes. Relaksējošu ietekmi sniegs joga.

SKORPIONS Tu pratīsi uzrunāt apkārtējos, izsaukt viņos vēlamās emocijas, reakciju. Nav izslēgts, ka tiksi uzrunāts no augstākstāvošo puses, tev tiks izteikti samērā interesanti piedāvājumi.

STRĒLNIEKS Izrādot cieņu un uzmanību, attieksmē pret līdzgaitniekiem, tu pats saņemsi daudz ko pretī. Tavs dabiskais šarms pieaugs, pēc tevis tieksies arvien jauni cilvēki, līdzīgi domājošie.

MEŽĀZIS Tavas vēlmes var nonākt izteiktā pretrunā ar šī brīža reālajām iespējām. Centies visiem spēkiem rast zelta vidusceļu, nekrītot galējībās. Ja aizņemies naudu, divreiz padomā vai tiešām spēsi to atdot!

ŪDENSVĪRS Darot arī šķietami vienkāršus, labi zināmus darbus, var ieviesties paviršības, neuzmanības kļūdas. Šī noteikti nav piemērota diena, lai kārtotu ar mantojumu saistītas lietas.

ZIVIS Tev īsti nepatiks uz tavu personību vērstā uzmanība, tāpēc vēlēsies darboties vienatnē. Ja neviens tevi netraucēs, sasniegsi cienīgus panākumus. Pirms liec lietā saņemto informāciju, cītīgāk pārbaudi to!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu