Piektdienas horoskops: 9. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 9. augustam.

AUNS Darba jomā būsi punktuāls un disciplinēts, skaidri zināsi un pildīsi savus profesionālos uzdevumus. Taču privātajā dzīvē tevi var pārņemt spītnieka un dumpinieka gars, kurš prasīs sava veida pārmaiņas.

VĒRSIS Brīžiem no tevis tiks prasīta izteikta drosme un spēju ātri pieņemt atbildīgus lēmumus. Šī var būt zīmīga diena tiem Vēršiem, kuriem ir savs bizness. Mājas dzīvē viss ritēs rāmu gaitu.

DVĪŅI Gribēsi pēc iespējas piedalīties sabiedriskās dzīves aktivitātēs. Tādejādi, par darbu domājot samērā nosacīti. Taču esi uzmanīgs, it sevišķi, ja nākas kārtot juridiskās formalitātes.

VĒZIS Būsi dāsns, iejūtīgs pret apkārtējiem. Pilnīgi iespējams, ka iemantosi sev jaunus paziņas. Ja nepieciešams, šobrīd droši vari apgūt jaunas zināšanas, doties pieredzes apmaiņas braucienos.

LAUVA Šodien nevajadzētu cilāt nekustamā īpašuma jautājumus, veikt pārrunas ar ārzemju partneriem. Veicot ikdienišķus pienākumus, nesāc lietas laist pašplūsmā, jo tā ātri iedzīvosies neuzmanības kļūdās.

JAUNAVA Tavs darba spars nedaudz noplaks. Labprāt paveiksi pašas neatliekamās lietas un nekavējoties dosies mājup. Otrās pusītes klātbūtne palīdzēs atgūt enerģiju un optimistisku skatu uz dzīvi.

SVARI Pratīsi iejusties darba kolektīvā un pat kļūt par tā līderi. Šobrīd droši vari īstenot ar celtniecību, loģistiku, transportu saistītus projektus, kā arī kārtot ar tieslietām, mantojumiem saistīto.

SKORPIONS Dzīve var piespēlēt ļoti savdabīgas situācijas, kurās tev nāksies apliecināt savas pielāgošanās spējas un humora izjūtu. Zvaigznes iesaka vairāk paļauties uz intuīciju nevis loģiku.

STRĒLNIEKS Labs laiks, lai iepazītos vai pilnveidotu jau esošo savienību. Darba lietas šodien tā vai citādi novirzīsies otrajā plānā. Lai nerastos lieki saspīlējumi, atturies no alkohola lietošanas.

MEŽĀZIS Kādu Mežāža zīmes pārstāvi var pārņemt izteikta krāšanas, taupīšanas mānija, tomēr tā nebūs ilga. Šodien veiksmīga būs radošā darbība. Parūpējies, lai tavam organismam ir visi nepieciešami vitamīni.

ŪDENSVĪRS Veiksmīga diena intelektuālā darba veicējiem. Ja esi saistīts ar zinātniski pētniecisko jomu, finanšu analīzi, projektēšanu, vari cerēt uz labiem panākumiem. Veidosies harmoniska saikne ar atvasītēm.

ZIVIS Nezaudē ticību panākumiem, jo neatlaidība un uzstājīga rīcība būs šā brīža panākumu atslēgas. Dienas pirmajā pusē nebūtu vēlams veikt apjomīgus naudas pārskaitījumus, jo var rasties tehniski sarežģījumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu