"Riga" un "Ventspils" savstarpējā virslīgas spēle pārcelta uz septembri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Riga" futbolists Armands Pētersons.
"Riga" futbolists Armands Pētersons. Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien paredzētā "Optibet" Latvijas futbola virslīgas spēle starp "Riga" un "Ventspils" komandām pārcelta uz 18.septembri.

Jau ziņots, ka "Riga" un "Ventspils" komandas ceturtdien sasniedza UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešo kārtu, kur pirmos mačus aizvadīs nākamajā nedēļā otrdien un ceturtdiena Daugavas stadionā.

Abām komandām svētdien bija jātiekas "Skonto" stadionā, bet tagad mačs pārcelts uz 18.septembri. Mača sākums "Skonto" stadionā paredzēts plkst.18.

Līdz ar to mainīts datums vēl vienai septembra spēlei. 15.septembrī paredzētais duelis starp "Ventspils" un "Jelgavas" vienībām tagad pārcelts dienu agrāk.

Ar 41 punktiem 20 spēlēs kopvērtējuma vadībā ir "Riga" komanda, kurai ar 38 punktiem 21 cīņā seko RFS. Trešā ar 31 punktu 21 spēlē ir "Ventspils", kam ar 30 punktiem 20 mačos seko "Spartaks" komanda. Piektajā vietā ar 28 punktiem 20 dueļos ir "Liepāja", aiz kuras ar 27 punktiem 20 mačos ir "Valmiera Glass"/ViA. Septītā ar 23 punktiem ir 21 maču aizvadījusī "Jelgava", tālāk ar 21 punktu 20 dueļos seko "Daugavpils", bet pēdējā ar 18 punktiem 21 cīņā ir "Metta".

Kā zināms, šajā sezonā virslīgā startē deviņas komandas, kas ir par vienu vairāk nekā pērn, līdz ar to viena vienība izlaiž konkrēto kārtu. Plānojams, ka nākamajā sezonā virslīgā startēs desmit vienības.

Sezona noslēgsies 9.novembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu