No franču buldoga par citplanētieti. Taizemē divi suņi kļūst par interneta sensāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Yada Ornsomjit

Līdzīgi kā mazi bērni, arī mājdzīvnieki var būt diezgan ziņkārīgi. Tā tas noticis arī ar diviem franču buldogiem Taizemē, kuri iekļuvuši savas saimnieces skapī un nosmērējušies ar zaļu pārtikas krāsu, vēsta "Daily Mail".

Jūlija sākumā nelielas Taizemes pilsētiņas iedzīvotāja Jada Ornsomita pamodās pēc diendusas un ieraudzīja pa māju skraidām savus kucēnus, kas izskatījās pēc maziem, zaļiem citplanētiešiem.

Lai arī cik jautri tas izklausītos, suņu īpašniece bija satriekta, kad ieraudzīja savā virtuvē zaļos mīluļus. Divi franču buldogi, kuri nejauši nokrāsojušies zaļi, nu kļuvuši par interneta slavenībām.

Intervijā laikrakstam "Daily Mail" īpašniece atzina, ka iepriekšējā vakarā bija aizmirsusi aizvērt virtuves durvis - suņi bija tikuši pie garšvielu plauktiņa un visu telpu nokrāsojuši zaļā krāsā.

Kā šķiet, pašiem suņiem par notikušo īpašu pārdzīvojumu nebija.

Protams, viņu īpašniece par to nebija pārāk priecīga: "Mēs ar vīru pavadījām pusi dienas, mazgājot suņus, bet dažas viņu ķermeņa daļas joprojām ir zaļas. Mēs tiešām bijām noguruši, bet šķita, ka viņi nesaprata, ko tādu izdarījuši nepareizi."

Suņu neticamās pārvērtības skaties ŠEIT!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu