"Rīgas" hokejisti ar zaudējumu noslēdz pārbaudes turnīru Sanktpēterburgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juris Ipatjevs
Juris Ipatjevs Foto: www.hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" svētdien ar zaudējumu noslēdza Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā notiekošo pārbaudes turnīru.

"Rīga" ar 3:4 (1:0, 1:2, 1:2) piekāpās Jaroslavļas "Loko" vienībai, kas līdz ar to triumfēja Nikolaja Maslova vārdā nosauktajā turnīrā.

Rīdzinieki jau pirmajā minūtē raidīja ripu pretinieku vārtos. Kristaps Skrastiņš no centra iemeta ripu uzbrukuma zonā - tā atsitās pret gala bortu un pēc tam pret "Loko" vārtsarga muguru, ieripojot pretinieku cietoksnī. Otrā perioda pirmajā pusē "Loko" hokejisti izlīdzināja rezultātu, bet nepilnas piecas minūtes pirms trešdaļas beigām Jānis Švanenbergs pēc sava metiena nonāca pirmais pie atsistās ripas un ar atkārtotu mēģinājumu ieraidīja to vārtos.

Cīņas turpmākajā gaitā "Loko" guva trīs bezatbildes vārtus, kas Jaroslavļas komandai nodrošināja uzvaru. Spēles pēdējās minūtēs abu vienību hokejisti izvicināja dūres, rīdziniekiem tiekot pie iespējas spēlēt vairākumā. "Rīgas" komanda nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, 13 sekundes pirms pamatlaika beigām Antonam Siņegubovam pēc individuāla reida, kas sākās no aizvārtes, panākot 3:4.

Iepriekš turnīrā "Rīga" hokejisti pirmajā mačā ar 1:2 piekāpās vietējai komandai SKA-1946, trešdien ar 0:3 kapitulēts Sanktpēterburgas "Dinamo", ceturtdien tika gūta uzvara 4:2 pār "SKA-Varjagi", bet piektdien ciests zaudējums 2:5 pret Nursultanas "Snežnije Barsi".

Tikmēr 20.augustā komandai paredzēts vēl viens pārbaudes turnīrs, kas norisināsies Zviedrijas pilsētā Kārstadē, kurā būs jāspēkojas ar Norvēģijas un Austrijas U-20 komandām, kā arī vietējo klubu "Farjestad".

Iepriekš jau ziņots, ka par "Rīga" galveno treneri apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistēs Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādās Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Komandas "Rīga" sastāvs pārbaudes turnīram Sanktpēterburgā:

vārtsargi - Bruno Brūveris, Juris Ipatjevs, Reinis Liepiņš;

aizsargi - Arvils Bergmanis, Gustavs Bergs, Artūrs Brikmanis, Ričards Groskops, Ņikita Mateiko, Ernests Ošenieks, Rūdolfs Spilva, Jevgēņijs Pika;

uzbrucēji - Aleksandrs Biškins, Kārlis Bucenieks, Deniss Fjodorovs, Pāvils Galsons, Konstantīns Korkus, Emīls Masteiko, Gustavs Millers, Mikus Mintautišķis, Ričards Puriņš, Roberts Priževoits, Kristaps Roķis, Ņikita Sažko, Antons Siņegubovs, Kristaps Skrastiņš, Jānis Švanenbergs, Antons Trastašenkovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu