Cietumā ASV piekauts un podā noslīcināts pedofils

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Cietums. Ilustratīvs attēls
Cietums. Ilustratīvs attēls Foto: Reuters/ScanPix

Deivids Osīss Ramirezs, kurš Floridas cietumā izcieta mūža ieslodzījumu par 11 gadus vecas meitenes seksuālu izmantošanu, tika nogalināts cietuma kamerā, atsaucoties uz vietējiem laikrakstiem, ziņo ārzemju mediji.

Aizdomās par vīrieša nogalināšanu, otrdien, 30. jūlijā, tika aizturēts 43 gadus vecais Pols Diksons, kurš 17 gadu vecumā tika notiesāts par slepkavību. Trešais vīrietis, kurš atradies kamerā, atteicies runāt ar policiju, ziņo "USA Today".

Mediji ziņo - starp Ramirezu un Diksonu izcēlies strīds. Tā rezultātā Diksons piekāvis Ramirezu un noslīcinājis viņu kameras tualetes podā. Kad cietuma darbinieki uzzināja, ka izcēlies konflikts, uz kameru nosūtīti mediķi, kuri konstatēja Ramireza nāvi. Oficiālais nāves cēlonis vēl nav noteikts. Pēc starpgadījuma Diksons aizturēts aizdomās par slepkavību.

2013. Ramirezs tika notiesāts par 11 gadus vecas meitenes seksuālu izmantošanu.

"Kad cilvēki, kas apsūdzēti pāridarījumos bērniem, nonāk cietumā, viņiem tur neiet viegli," sacīja kāds noziegumu un drošības analītiķis. "Viņiem visu laiku jāuzmanās. Viņiem jācer, ka iedraudzēsies ar kādu, kas viņus uzmanīs. Kas viņus aizsargās."

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu