Skultes pusē jaunieši sarīko autosacīkstes, kas beidzas ar sašķīdušu spēkratu un mirušu vadītāju (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien, 4. augustā, Skultes pusē pēc kāzu svinībām vairāki jaunieši nolēmuši uz vietējā autoceļa sarīkot sacīkstes. Būdams alkohola reibumā, viens no jauniešiem nespēja savaldīt savu spēkratu un cieta avārijā ar letālām sekām, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Vairāki automašīnu vadītāji, netālu no Mandegu ciema Skultes pusē, bija sarīkojuši sacensības.

Daži no viņiem brauca alkohola reibumā. Traucoties pa asfaltēto ceļu, viens no viņiem, aptuveni 25 gadus vecs vīrietis, sēžot pie sava "BMW" spēkrata stūres, veica pagriezienu, pēc kura spēkratu savaldīt vairs nebija iespējams.

Tā nobrauca no ceļa un rikošetā atsitās pret vairākiem kokiem.

Spēkrats tika sadragāts un tā vadītājs gāja bojā.

Apkārtējie apgalvo, ka citi sacensību dalībnieki, ieraudzījuši šausminošo avāriju, notikuma vietu pameta uz karstām pēdām un tā arī neatgriezās. Bojā gājušā puiša draugi notikušajā vaino bēdzējus, jo viņi esot pierunājuši "BMW" vadītāju piedalīties bīstamajā spēlē.

Blakus mājās dzīvojošie apgalvo, ka jaunais vīrietis diezgan bieži braucis agresīvi. Ik dienu bija dzirdamas gāzēšanas skaņas gar logiem, kas vēstīja par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu.

Operatīvo dienestu automašīnas notikuma vietā uzkavējās vairākas stundas.

Lai spēkratu un tā detaļas izvilktu no grāvja, talkā nāca arī ugunsdzēsēju brigādes. Policija nozīmējusi ekspertīzes, lai noskaidrotu, vai "BMW" vadītājs patiešām braucis dzērumā.

Pagaidām nav arī zināms, kāds bijis vīrieša izvēlētais braukšanas ātrums.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu