Jaunietis Rīgā "aizņemas" svešu elektroskūteri un tēlo, ka neko nesaprot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Rīgas pašvaldības policija

Pirmdienas, 5. augusta, vakarā pie Brīvības pieminekļa patrulējošos likumsargus uzrunājis kāds jauneklis uz elektroskūtera. Viņš atklāja, ka tikko apturējis zagli, kurš pie kādas kafejnīcas bija piesavinājies viņa braucamrīku un pazudis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Drīz vainīgo izdevies pamanīt un jauneklis devis ziņu arī policistiem. Elektroskūteri viņam izdevās atgūt paša spēkiem un cietušais norādīja, ka iespējamais zaglis devies Bastejkalna virzienā.

Jaunekli uz svešā skūtera fiksējušas vairākas pilsētā izvietotās kameras, bet uzrunātais jauneklis turpinājis tēlot, ka neko nesaprot.

Pēc brīža viņš atminējies, ka ir braucis ar svešo braucamrīku, taču darījis to tikai kļūdās pēc, jo nodomājis, ka tas ir nomas skrejritenis, savukārt pats saimnieks, sajutis to, ka pazudusī manta ir atpakaļ, sūdzību vairs nav vēlējies iesniegt.

Pēc pārrunām cietušais tomēr nolēma, ka nevēlas rakstīt iesniegumu, jo elektroskūtera aizdzinēja skaidrojums esot bijis pietiekami ticams un pauda, ka nevēlas sabojāt šī cilvēka biogrāfiju.

Tomēr turpmākās sarunas laikā Valsts policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka jauneklis, kurš "aizņēmies" elektroskūteri varētu būt narkotisko vielu reibumā.

Pret viņu uzsākta administratīvā lietvedība par iespējamu narkotiku lietošanu un ir nozīmēta ekspertīze.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu