"Veči, jūs viņus tiešām izglābāt." Policija aizturējusi dzērājšoferi, kurš devies sist pāridarītājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas pašvaldības policija
Rīgas pašvaldības policija Foto: Paula Čurkste/LETA

4. augustā Rīgas pašvaldības policija saņēmusi informāciju, par kādu aizdomīgu auto. Tas tika apturēts pie kādas dzīvokļa ēkas, un šoferis atzinies, ka ir lietojis alkoholu un ieradies sist cilvēkus, kas nodarījuši pāri kādam viņa paziņam, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Vīrietis sākotnēji brīnījies, kāpēc apstādināts. Kad policijas darbinieks pajautāja vadītāja apliecību, vīrietis paziņojis, ka viņam tādas nav. Sākotnēji viņš arī noliedzis, ka lietojis alkoholu, taču pēc neilga brīža atzinis arī to.

Gaidot kolēģus, likumsargiem nācies uzklausīt dažādus brīnumainus stāstus - Sākot ar to, ka pieķertais šoferis nemaz nav sēdējis pie stūres, līdz pat tam, kāds bijis brauciena mērķis. Kā izrādās, kungs vēlējies atriebt pāridarījumu savam draugam.

"Veči, tos, kas te dzīvo, jūs tiešām izglābāt. Jā. Es būtu sitis tur pamatīgi," klāstīja vīrietis. Kad policists viņam norādīja, ka notiekošais tiek filmēts, un varbūt nevajadzētu šādas lietas tik vaļsirdīgi stāstīt, vīrietis atbildēja, ka vienkārši esot godīgs.

"Es vienkārši braucu, tāpēc ka viņam pirms mēneša salauza degunu, atsita. Te kaut kādi īrnieki jaunie. Nu, es vienkārši braucu viņus noslānīt," viņš turpināja.

Vīrietim diena beidzās policijas iecirknī, tomēr arī tur viņš sākotnēji bravūrīgi atteicās klausīt likumsargu norādījumiem. Neatkarīgi no tā, vīrietis tika pavadīts uz izmeklētāju kabinetu, un par izdarīto tiks uzsākts kriminālprocess.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu