"Sēžu Grīziņkalnā uz palodzes, klausos koncertu." Sociālo tīklu lietotāji teju no visas Rīgas komentē "Rammstein" koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Otrdiena vakarā Lucavsalā uzstājas vācu industriālā metāla grupa "Rammstein". Koncerts vārda tiešajā nozīmē ir dzirdams arī daudzviet ārpus pasākuma norises vietas – Lucavsalas. Sociālajos tīklos cilvēki min, ka grupa ir atvedusi patiešām labu aparatūru, jo mūzika un dārdošie basi dzirdami arī Rīgas centrā, pie Daugavas sporta nama, Dārzciemā, Grīziņkalnā un pat Ikšķilē. 

Foto: Grupa "Rammstein"

Jau ziņots, ka šovakar Lucavsalā norisinās vācu metāla mūzikas grupas "Rammstein" koncerts, kura laikā Lucavsalas apkārtnē noteikti satiksmes ierobežojumi un izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

No otrdienas plkst. 23 līdz trešdienas plkst. 1 ir slēgta transportlīdzekļu satiksme Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai. Ierobežojums neattiecas uz operatīvo transportu, sabiedrisko transportu, transportlīdzekļiem ar pasākuma organizatora atļaujām, kā arī iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kuri strādā un dzīvo ielas slēgtajā posmā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu